Kommunikations- og marketingpraktikant – sommer 2014

Jeg blev kastet ud i kundemøder solo, hvilket var en stor udfordring. Hele holdet stod selvfølgelig bag mig til input, men jeg havde frie tøjler til at udforske og afprøve i mit eget tempo.

Skrevet af

Gammelbys

Gammelbys

Vi duer ikke til idéer for idéernes skyld. Indsatser skal have et formål, og vi tør godt love dig, at du ikke får støvsamlere til reolen. Sammen med os får du dine kommunikations- og marketingaktiviteter ud over kanten, ned på papiret, op på hjemmesiden, eller hvor de hører hjemme.

Sissel Heegård Kastrup

Da jeg skulle i praktik på mit 6. semester vidste jeg, at jeg ville i praktik hos et succesfuldt marketingbureau. Jeg søgte efter bureauer i Århus og faldt over Gammelbys’ hjemmeside, hvor jeg kunne se utallige andre praktikanters succesoplevelser. Dette fik mig til at gå forbi Badstuegade med en uopfordret ansøgning. Efter min snak med Mette nogle dage senere, stod det klart, at jeg ønskede at blive en del af Gammelbys’ hold.

Arbejdsopgaver

Jeg fik fra starten min helt egen kunde, som jeg skulle lave en hjemmeside for. Jeg blev kastet ud i kundemøder solo, hvilket var en stor udfordring. Hele holdet stod selvfølgelig bag mig til input, men jeg havde frie tøjler til at udforske og afprøve i mit eget tempo. Jeg arbejdede blandt andet med wordpress, tekstskrivning, SEO og diverse grafiske opgaver. Hvis jeg ønskede at lære mere om et bestemt emne, sagde jeg bare til. Gammelbys var altid villige til at dele ud af deres ekspertise.

Gammelbys var altid meget åbne overfor, at jeg disponerede min tid, som det passede mig bedst. Jeg blev også opfordret til at søge viden ud af huset i form af seminarer og workshops.

Jeg kan helt sikkert anbefale Gammelbys som praktiksted, idet de af erfaring forstår, at praktik går ud på at suge ny viden til sig og skabe nye kontakter.

Sissel Heegård Kastrup
Kommunikations- og marketingpraktikant – sommer 2014