Kommunikations- og marketingpraktikant – sommer 2014

29. July 2023
Posted in Rodekassen
29. July 2023 Mette Gammelbys

Jeg blev kastet ud i kundemøder solo, hvilket var en stor udfordring. Hele holdet stod selvfølgelig bag mig til input, men jeg havde frie tøjler til at udforske og afprøve i mit eget tempo.

Sissel Heegård Kastrup

Da jeg skulle i praktik på mit 6. semester vidste jeg, at jeg ville i praktik hos et succesfuldt marketingbureau. Jeg søgte efter bureauer i Århus og faldt over Gammelbys’ hjemmeside, hvor jeg kunne se utallige andre praktikanters succesoplevelser. Dette fik mig til at gå forbi Badstuegade med en uopfordret ansøgning. Efter min snak med Mette nogle dage senere, stod det klart, at jeg ønskede at blive en del af Gammelbys’ hold.

Arbejdsopgaver

Jeg fik fra starten min helt egen kunde, som jeg skulle lave en hjemmeside for. Jeg blev kastet ud i kundemøder solo, hvilket var en stor udfordring. Hele holdet stod selvfølgelig bag mig til input, men jeg havde frie tøjler til at udforske og afprøve i mit eget tempo. Jeg arbejdede blandt andet med wordpress, tekstskrivning, SEO og diverse grafiske opgaver. Hvis jeg ønskede at lære mere om et bestemt emne, sagde jeg bare til. Gammelbys var altid villige til at dele ud af deres ekspertise.

Gammelbys var altid meget åbne overfor, at jeg disponerede min tid, som det passede mig bedst. Jeg blev også opfordret til at søge viden ud af huset i form af seminarer og workshops.

Jeg kan helt sikkert anbefale Gammelbys som praktiksted, idet de af erfaring forstår, at praktik går ud på at suge ny viden til sig og skabe nye kontakter.

Sissel Heegård Kastrup - Kommunikations- og marketingpraktikant – sommer 2014

Skal vi chatte?

Jeg vil gerne hjælpe dig – kontakt mig på

Gbys_medarbejder_mette

Mette Gammelbys

CEO

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1
8000 Århus C
CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2023
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1
8000 Århus C
CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2019