Hvordan laver man en ny hjemmeside, som omfavner det topmoderne og det traditionsrige på én gang? Det var opgaven, da Gammelbys lavede ny hjemmeside for Billund Air Center.

Billund Air Center er en af Danmarks ældste og mest velrenommerede pilotskoler. De har fået en hjemmeside, der for alvor afspejler, hvem de er, og det er ikke så lidt! Det er sjældent at opleve et sted, hvor alle er så grund-positive og trækker i samme retning. Og det gælder virkelig alle, både ejerne og samtlige instruktører, medarbejdere, nuværende og tidligere elever.

Med den nye hjemmeside er de første spadestik taget til at komme ud over kanten med alle de hundredevis af gode historier, der gemmer sig hos Billund Air Center. Med super lækre billeder, veloplagte tekster og nem navigation er vi sikre på, vores nyeste bedste venner i Billund bliver endnu mere kendte for det, de er, nemlig Danmarks mest solide og absolut mest omgængelige pilotskole.

Kommunikative virkemidler:

Hjemmeside

Content

SEO

Google Ads

 

Om Billund Air Center

Pilotskolen Billund Air Center blev grundlagt i 1990. Skolen tilbyder elever uddannelsen som flypilot eller helikopterpilot. I dag ejer skolen seks fly, fire helikoptere og to simulatorer, som står til rådighed for eleverne under deres træning.

Tag fat i Helle nu!

Vi kan også fortælle dine gode historier og få dem til at skabe værdi for din virksomhed.
+45 2814 7845
helle@gammelbys.dk