There is nothing to show here!
Slider with alias Case-19-computercamp not found.

Aktiviteter

  • Marketingdrift

Kunde

ComputerCamp

Om samarbejdet

Efter bare 3 måneder ombord på Microsofts Boost Your Business-program har it-virksomheden ComputerCamp opnået langt større kendskab til sin forretning ude blandt kunderne.
Boost Your Business Premium er et awareness-program, som styrker virksomheders tilstedeværelse og kendskab online. Det sker gennem 2 månedlige blogindlæg, der behandler emner og temaer fra et nøje udvalgt forretningsben.

Rammer målgruppen lige mellem øjnene

Får langt flere opkald og henvendelser

ComputerCamp havde gennem de seneste år set i retningen af digital markedsføring, fortæller direktør Mads Klavstrup Mathiasen. De havde arbejdet med at få nogle ting op at stå på deres sociale medier, dog uden de helt store resultater.

Allerede efter små 3 måneder på Microsofts Boost Your Business-program har ComputerCamp opnået en iøjnefaldende fremgang i deres awareness online.

“Efter vi er startet med Boost Your Business, kan vi virkelig mærke en forskel. Folk ved nu, hvem ComputerCamp er, og vi får langt flere opkald og henvendelser gennem hjemmesiden fra potentielle kunder, som gerne vil vide mere om vores løsninger. Selv når vi bevæger os uden for nærområdet, ved folk, hvem vi er. Vi kan også se, at når vi deler noget på LinkedIn, er der langt mere dialog om os og vores forretning, end der tidligere har været.”

Mads Klavstrup Mathiasen,
direktør hos ComputerCamp

Blogindlæg der rammer målgruppen

Gammelbys producerer alle blogindlæg til Boost Your Business-programmet og har efter Mads Klavstrup Mathiasens mening den helt rigtig kombination af en skarp pen og faglig forståelse.

”Hos ComputerCamp har vi fået hjælp til at skrive blogindlæg, vi ikke selv har været i stand til. Gammelbys er rigtig gode til at give vores blogindlæg liv, og de forstår at omsætte vores til tider ret nørdede viden til noget forståeligt og interessant. Hele den måde vi skriver og taler på i dag online, har ændret sig til det bedre med Gammelbys og Boost Your Business. Vi har stor tiltro til Gammelbys, og vi stoler på det, de laver.”

Med Boost Your Business er vi hele tiden til stede online

Hos ComputerCamp er der ingen tvivl om effekten af Boost Your Business-programmet.

“Med Boost Your Business-programmet ved vi, at vi har overladt langt det meste af vores marketing-arbejde til et professionelt team, og på den måde ved vi også, at vi hele tiden er til stede online. Og det er vigtigt for vores forretning!”

Mads Klavstrup Mathiasen,
direktør hos ComputerCamp

OM BOOST YOUR BUSINESS-PROGRAMMET

Boost Your Business-programmet giver mulighed for at øge din virksomheds synlighed online gennem effektiv distribution af content skrevet for din virksomhed, målrettet din udvalgte målgruppe.

Programmet er tilgængeligt for alle Microsoft-partnere.

— NEXT CASE

Mugato

BRANDING / WEB DESIGN

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024