There is nothing to show here!
Slider with alias Case-16-i-trust not found.

Aktiviteter

  • Visuel identitet
  • Video
  • Grafisk design

Kunde

i-Trust

Om samarbejdet

I-Trust har udviklet et avanceret it-værktøj til at løse en række komplicerede opgaver i arbejdet med at blive GDPR-compliant. Brugergrænsefladen og anvendelsen af værktøjet er derimod både enkel og intuitiv.

I-Trust har ekstremt meget faglig viden og indsigt og brænder for at formidle al deres viden og erfaring. Det forstår vi godt – for det er en enormt sej løsning, de har udviklet, og der er så mange detaljer og nuancer, de bare har styr på og gerne vil dele.

Animation, der viser det komplekse

“Vores partnere og sælgere har tidligere haft svært ved at formidle essensen af produktet, fordi det kan så mange ting. Nu kan de med klar overbevisning forklare, hvordan produktet skiller sig ud, og hvorfor det er interessant for kunden.”

Sofie Bindslev Jensen
Marketingkoordinator hos I-Trust

Trådte et skridt væk fra produktet

Det handler om at turde træde et skridt væk fra produktet for at kommunikere noget meget avanceret kort og enkelt, i stedet for at komplicere og overformidle. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi har dyb faglig it-forståelse, så vi kommer ind til den rigtige kerne af produktet, som vi trækker essensen baglæns ud af.

Når vi fortæller, hvad der er specielt og unikt ved løsningen, har vi et helt konkret budskab til målgruppen, som sælgerne og partnerne kan gå ud med.

— NEXT CASE

Mugato

BRANDING / WEB DESIGN

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024