There is nothing to show here!
Slider with alias case-21-kvalitetsit not found.

Aktiviteter

  • Digital markedsføring
  • Erhvervshus-rådgivning

Kunde

KvalitetsIT

Om samarbejdet

KvalitetsIT er glade for samarbejdet med Erhvervshus Midt – og Gammelbys ☺ Det er nemlig os, der har finpudset deres digitale markedsføring og rådgivet i branding og marketing, så de har fået en hjemmeside, som matcher det, de fortæller kunderne på møder.

Rådgivning i Erhvervhus

Hjælp til digital markedsføring og en ny hjemmeside medfinansieret af Erhvervshus Midtjylland skal brande KvalitetsIT i Aarhus og formidle en ensartet fortælling til kunderne.

KvalitetsIT sørger for høj it-sikkerhed og teknisk krævende it-løsninger i store virksomheder og offentlige institutioner. Virksomheden er kun tre år gammel men er allerede flere gange flyttet til nye lokaler for at få mere plads.

De tre partnere Peter Lundkvist, Eva Troels og Mads Sørensen har ansat seks medarbejdere, så de nu er ni. Og det nye kontor ved åen i Aarhus er valgt, så der er plads til endnu mere vokseværk.

”Vi er rigtig gode til at nørde it, men vi kunne godt bruge ekstern hjælp og inspiration til forretningsudviklingen. Derfor læste jeg på nettet om virksomheder, som har fået hjælp af Erhvervshus Midtjylland, og ringede jeg til dem for at høre, hvad de kunne gøre for os”, fortæller direktør Peter Lundkvist.

Det er godt et halvt år siden, og KvalitetsIT har de seneste måneder haft fokus på strategien og taget flere nye skridt bl.a. for at finpudse den digitale markedsføring.

Med direktørens ord har Erhvervshus Midtjylland været ”imponerende hurtige til at forstå styrker og udfordringer” i virksomheden.

”Dialogen med Erhvervshus Midtjylland har gjort os klogere. Før arbejdede vi fra dag til dag uden formulerede planer, og det gik godt. Nu har vi hævet os op i helikopteren og valgt, hvor vi skal hen. Og det vil forhåbentlig betyde, at det kommer til at gå endnu bedre”, påpeger Peter Lundkvist.

Han er overrasket over, hvor let det er at komme i gang og få medfinansiering til eksterne konsulenter fra Erhvervshus Midtjylland.

”Vi skal lære at betale for noget, som vi ikke har betalt for før. Og det luner at få medfinansieret en del af udgifterne. Til gengæld for de penge, vi har brugt på branding og marketing, får vi en hjemmeside, som matcher det, vi fortæller kunderne på møder. Det giver stor værdi for os”, fremhæver Peter Lundkvist.

Han er meget tilfreds efter den første erfaring med erhvervshuset og har allerede taget endnu et initiativ. Denne gang for at få fokus på salget.

”Vi har ”kun” nørder ansat, og det har vist sig at være gavnligt for os at samarbejde med Erhvervshus Midtjylland, som også er nørder, men på et helt andet felt”, fastslår direktøren.

— NEXT CASE

Mugato

BRANDING / WEB DESIGN

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024