Gennem årene har DMG MORI og deres CNC-maskiner ofte været at finde i nyhedsspalterne hos blandt andet Teknovation og Jern & Maskinindustrien.

Med en række gode artikler om nytænkning af servicekonceptet, succesfulde maskininstallationer og sågar en royal modtagelse med snoreklip og (uofficel) indvielse af DMG MORI Strasse i bagagen, besluttede DMG MORI sig for at samle artiklerne i et indstik, der blev distribueret med Teknovation. Det skulle gå stærkt, og i tæt samarbejde med Gammelbys tog indstikket hurtigt den ønskede form.

Når et hjørne ikke bare er et hjørne

Igennem artiklerne fortæller kunderne om deres gode oplevelser med DMG MORI og om brugen af deres produkter. Situations- og produktbilleder og faktabokse med plads til de tekniske specifikationer giver læseren visuelt indblik i historierne.

Den visuelle stil er nøje afstemt efter DMG MORIs corporate identitet og skaber sammen med den grå signaturfarve et gennemgående udtryk i folderen.

Kommunikative virkemidler:

Grafisk opsætning

Om DGM MORI

DMG MORI har 22 produktionsfabrikker og 160 salgs- og servicecentre verden over. Den danske afdeling har en central placering i Fredericia med lokal applikationssupport og egen projektorganisation. Her arbejder 27 dedikerede medarbejdere – heraf en stor del i service og After Sales Support.

Tag fat i Ann nu!

Vi ved noget om grafik, design og visuel kommunikation. Derfor kan vi også folde din visuelle identitet ud – på alle platforme.
+45 2887 8921
ann@gammelbys.dk