Produktionsplanlæggere i industrien sidder ofte alene med opgaverne. De mangler et effektivt, dagligt arbejdsredskab, og de mangler et fagligt fællesskab. ROB-EX A/S har udviklet et avanceret it-værktøj til produktionsplanlægning, ROB-EX Scheduler, der afløser utidssvarende løsninger som excel-ark og whiteboards.

Det er en indarbejdet del af ROB-EX’ kultur og forretningsmodel, at de stiller deres ekspertviden og dybe indsigt i produktionsprocesser og produktionsplanlægning til rådighed for planlæggerne og produktionsvirksomheder. Dén præmis har været omdrejningspunktet for udviklingen af ROB-EX’ samlede kommunikation.

Fra skærmdumps til best practice

Gammelbys har været med til at vende kommunikationen om ROB-EX Scheduler. På samtlige kanaler og platforme er kommunikationsindsatsen med til at facilitere og styrke et fagligt fællesskab på tværs af virksomheder og brancher.

I stedet for at vise skærmdumps og opremse funktionalitet deler ROB-EX A/S brugercases og best practices mellem produktionsvirksomheder gennem deres nyhedsbreve, LinkedIn community og company page, årlige brugerdage og website.

“Vi har fået markant flere henvendelser, efter den nye hjemmeside blev publiceret. Det var det helt rigtige valg at vælge jer frem for kun at have sin egen marketingansvarlige. Jeg kan slet ikke finde noget at være utilfreds med! Når jeg melder retur til jer, sker der noget med tingene!”

Hans Jørgen Lynggaard
Direktør, ROB-EX A/S

Nyt website skaber leads

ROB-EX Scheduler er et enkelt værktøj, der er nemt at bruge – på trods af at det indeholder et hav af avancerede funktioner, når man dykker ned i det. Den visuelle identitet afspejler det enkle og intuitive, fx på web, hvor intuitivt design, struktur og navigation hurtigt fører brugerne til det indhold, der er relevant for netop dem.

Inspirerende content er med til at drive trafik ind til sitet.

Også på websitet er produktionsplanlæggeren og planlægningsprocessen i fokus, både indholdsmæssigt og i forhold til søgemaskineoptimering. Mange produktionsvirksomheder er ikke opmærksomme på, at der findes et digitalt alternativ til deres nuværende praksis, så de vil sandsynligvis ikke søge på noget it- eller softwarerelateret.

Kommunikative virkemidler:

Visuel identitet

Website

SEO

Cases

Nyhedsbreve

LinkedIn

Brochurer

E-bøger

PR

Kampagner

Om ROB-EX A/S

ROB-EX A/S er en it- og ingeniørvirksomhed. De udvikler softwaren ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægning og har stor ekspertise inden for digitalisering, planlægning og styring af produktionen. ROB-EX er en international virksomhed og sælger sine løsninger gennem partnere i mange lande.

Tag fat i Helle nu!

Vil du have et bud på en effektiv content-strategi fra en, der kender til din virkelighed?
+45 2814 7845
helle@gammelbys.dk