Cambio er en af de store, internationale spillere inden for sundheds-it. Herhjemme er Cambio bedst kendt som leverandør af den elektroniske patientjournal COSMIC til Region Syddanmark, men de har meget mere at tilbyde på Smart Health Technologies-området, hvor de er med helt fremme i forreste linje.

Vi fik positioneret Cambio som thought leader i forbindelse med den internationale konference Patient@Home. Konferencen, der er en del af et flerårigt forsknings- og innovationsprojekt om fremtidens sundhedsvæsen, fungerer også som afsæt for en ny online platform Path2025, som beskriver og kommer med anbefalinger til fem vigtige temaer for den danske sundhedssektor frem mod 2025.

CEO Steffen Lerche på banen som ekspert i rapport og videoer

Steffen Lerche, CEO i Cambio Danmark, kom på banen som ekspert og bød ind med sin ekspertviden, både i projektets evalueringsrapport og i fem videoer til Path2025.

Her leverede Steffen Lerche sine bud på, hvordan vi skaber fremtidens sundhedsvæsen ved hjælp af Smart Health Technologies.

Kommunikative virkemidler:

Video

PR

Om Cambio

Cambo Healthcare Systems er en førende leverandør af e-sundhedssystemer til sundhedssektoren og en voksende aktør på det europæiske marked med i dag godt 100.000 brugere ved akut- og universitetshospitaler, lægeklinikker og i primærsektoren. Deres helhedsløsninger leverer sundhedsydelser til 4 millioner patienter.

Tag fat i Lotte nu!

Vil du også positioneres som ekspert og thought leader?
lotte@gammelbys.dk
+45 26 27 15 80