Et stærkt brand skiller dig ud fra flokken og skaber resultater på bundlinjen

Et stærkt brand fortæller historien om, hvem I er som virksomhed. Det fortæller, hvad I står for. Og det fortæller, hvorfor man skal vælge jer i stedet for jeres konkurrenter.

Hvordan skiller du dig så ud? Sandheden er jo, at jeres virksomhed ikke er den eneste, der kan løse kundens problem eller opfylde kundens behov.  Men du skiller dig ud, hvis dit brand ikke bare er en vitaminpille for kunden.

Dit brand skal være en smertestillende pille, en painkiller. Leverer du vitaminpiller, får dine kunder det bedre, men de kan godt undvære dig. Leverer du painkillers, hverken vil eller kan dine kunder undvære dig.

Sådan skiller du dig ud fra flokken – læs mere om brandingstrategi her

null

Brandworkshop – Én virksomhed, ét brand

Kan alle medarbejdere i jeres virksomhed formulere virksomhedens identitet – jeres brand – i én sætning? Kender og efterlever de virksomhedens værdier, og er de med til at skabe en samlet forståelse af, hvem I er som virksomhed?

Få det helt særlige frem der definerer netop jer med en brandworkshop!

Sådan får du et klart defineret brand – læs mere om vores brandworkshop

null
Det vigtigste workshoppen gjorde, var at hjælpe os på vej til at få ensrettet vores tanker internt i huset, Gammelbys dækker bredt med nye vinkler og indspark, trends, ideer, tanker, meninger og anbefalinger. Vi har fået konkrete eksempler at arbejde videre med.

Søren Vestergaard, administrerende direktør i SCR Freelance

Med Rapid Branding behøver det ikke være tungt, tidskrævende og dyrt at bygge og dyrke dit brand.

Vil du være med næste gang?

Udfyld formularen, så holder vi dig orienteret om datoen for vores næste workshop.