Visuel identitet

Den visuelle identitet er din virksomheds ansigt udadtil. Uanset hvor man støder på din virksomhed, skal dine kunder stå tilbage med et ensartet indtryk af, hvem I er.

Vi designer jeres visuelle identitet og I får en designmanual, hvori det er defineret, hvordan alt fra visitkort til annoncer skal designes.

null
Et visuelt univers binder historien sammen
Dyk længere ned i Komplex it’s visuelle identitet.

Et logo er ofte det mest genkendendelige visuelle element, din virksomhed har

Derfor er det vigtigt, at det siger noget om din virksomhed. Markku – Den norske gartner – fik et logo, der fortæller en historie og giver én lyst til at se mere.

null

Vi designer alle former for trykt salgsmateriale som brochurer, produktblade, profilbrochurer og magasiner. Vi tager os af hele processen fra design og tekstproduktion til opsætning, tryk og udsendelse. Det vil sige alt fra idé til færdigt produkt.

Annoncer til både online og tryk

Vi udarbejder annoncer, som matcher din visuelle identitet og sælger dine produkter. Universal Robots fik et annoncekoncept med udgangspunkt i robot-myter.

null

Formidl dine budskaber med ikoner, illustrationer og infografikker

Vi formidler dine budskaber gennem illustrationer, infografikker og ikoner til brug i alle typer materiale, on- og offline. I forbindelse med en ny hjemmeside, skulle ROB-EX bruge tre ikoner, som kunne anvendes som navigation på deres hjemmeside.

null