Dine kunder kvalificerer sig selv online, før de kontakter dig

Dine kunder kvalificerer sig 57 % hen i købsprocessen, før de kontakter dig: Du bliver googlet. Finder de dig, og leverer du de svar, de leder efter på hjemmesiden og på dine andre online platforme? Du skal styrke din online marketing og synlighed, så din virksomhed er til stede dér, hvor dine kunder er og med det rette budskab i det rette øjeblik. Det kan fx være i form af online annoncering på sociale medier, nyhedsmedier og Google.

Marketing automation – identificer og kvalificer dine leads

Marketing automation opsamler viden om leads fra dine marketingindsatser og giver dig besked, når potentielle kunder er klar til at blive kontaktet.

Du får helt konkret viden om, hvad dine leads interesserer sig for, og hvor de er i købsprocessen. Helt specifikt kan du se hvilket link, det enkelte lead klikker på og hvilke marketingindsatser, der skaber omsætning.

Ud fra de data, du indsamler, kan du påvirke det enkelte lead med netop det budskab, der flytter personen tættere på en købsbeslutning.

Vi har det værktøj, du skal bruge til marketing automation. Læs om SharpSpring her.

Spørgsmål? Kontakt Mads

Dit nyhedsbrev opbygger og fastholder relationer til kunder og leads

Med et velgennemtænkt og veldisponeret nyhedsbrev opbygger og fastholder du gode relationer til kunder, leads og samarbejdspartnere. Dit nyhedsbrev bliver åbnet af modtagerne, når indholdet er relevant og fængende.

Det er helt op til dig, hvor meget eller hvor lidt vi skal på banen for at gøre dit nyhedsbrev til en god forretning. Vi kan stå for alt fra den overordnede planlægning til udvikling af skabelon, tekstproduktion, opsætning, udsendelse og måling af modtagerens interesse og aktivitet.

Træk trafik ind til din hjemmeside med online annoncering

Online annoncering når ud til et stort publikum, der endnu ikke kender din virksomhed eller dine produkter – det skaber mere trafik til din hjemmeside.

Vi vurderer, hvilke kanaler der rammer din målgruppe bedst – LinkedIn, Facebook, Google AdWords eller andre. Vi målretter annonceringen til specifikke målgrupper fra gang til gang, så budskaber og tilbud bliver vist for netop de personer, de er interessante for.

Sådan skaffer vi mere relevant trafik til din hjemmeside med Google Adwords

”Det var et rigtigt godt kursus med masser at reflektere over og masser af take-aways. Nu ser jeg frem til at komme i gang med at udforme en strategi for bloggen og planlægge aktiviteter.”

Niclas Amelung, Online Marketing Specialist hos SimpleSite