Adwords

Adwords-kampagne

Er der for få besøg på din hjemmeside? Har du en kampagne på hjemmesiden, du gerne vil sparke i gang, men har svært ved at tiltrække relevante besøg?

Konkurrencen på Google er høj på mange søgeord. Det kan være en udfordring at få en god placering i søgeresultaterne og fastholde den på alle de søgeord, I gerne vil findes på – selvom I søgeoptimerer hjemmesiden.

Google Adwords er et supplement til SEO

Google Adwords er et godt supplement til søgemaskineoptimering og kan være en genvej til flere relevante besøg på hjemmesiden. Annoncerne i toppen og bunden på Google er bygget op om en gruppe søgeord med tilhørende annoncetekst og linker ind til en landingsside på din hjemmeside.

Du fastsætter et dagligt budget for kampagnen

Du betaler en ”klikpris” pr. ord, afhængig af konkurrencen og ordets popularitet. Annoncen er som udgangspunkt gratis, du betaler kun, når nogen klikker på den. Sammen fastsætter vi et dagligt budget for din Adwords-kampagne og bestemmer, hvad du vil betale for det enkelte søgeord.

Du har altså fuldstændigt styr på udgifterne til kampagnen fra dag til dag – og de ændringer vi foretager, slår igennem med det samme.

Vi måler på resultaterne og optimerer kampagnen løbende

Vi sætter en Google Adwords-kampagne op for dig med 3-4 annoncegrupper med hver sit tema, udvælger søgeord og skriver annoncetekster, der giver relevante klik på din annonce. Og selvfølgelig måler vi på resultaterne med Google Analytics, et gratis analyseredskab, som måler trafikken på din hjemmeside i alle detaljer – og tilretter kampagnen efter det.