GDPR tager din nyhedsbrevsliste som gidsel den 25. maj 2018!

Den nye Persondataforordning træder først i kraft den 25. maj i år, men allerede nu skal du gøre noget aktivt – for ikke at stå med en ubrugelig modtagerliste til dit nyhedsbrev på skæringsdatoen.

Faktum er nemlig, at rigtig mange virksomheder ikke har den korrekte dokumentation på de mail-tilladelser, de har indhentet igennem årene.

Du skal kunne dokumentere, at hver enkelt modtager har givet deres samtykke til, at de vil modtage information fra netop din virksomhed. Og det er ikke nok, at de har indtastet deres mailadresse i en formular på din hjemmeside længere – du skal kunne dokumentere, at det lige præcis er den person, som mailen tilhører, der har tilmeldt sig.

Du skal i gang nu med vores redningspakke til dokumentation af mailtilladelser

I takt med, at vi nærmer os skæringsdatoen 25. maj, vågner flere virksomheder op.

Hvis du ikke skal drukne i kampen om at få indhentet de dokumenterede tilladelser, skal du i gang nu. Både med den tekniske opsætning, med at tænke tankerne og eksekvere. De sidste to ting guider vi dig til med vores redningspakke.

Med vores redningspakke til dokumentation af mailtilladelser får du:

  • To timers 1:1 rådgivning
  • En strategi for, hvordan du dokumenterer dine mail-tilladelser
  • Det første mail-flow
  • Tre stykker content – dvs. tre forskellige mails med dit unikke indhold lige til at sende ud til din nuværende mailliste.

Det giver dig overblikket og en konkret plan for, hvordan du indhenter de korrekt dokumenterede mail-tilladelser på dine nuværende kontakter – så du fortsat kan sende nyhedsbreve, invitationer og andre masseudsendelser til dem efter den 25. maj 2018.

Pris for redningspakke til dokumentation af mailtilladelser: kr. 15.000,-

Sammen med EY er vi i gang med at udarbejde en overskuelig tjekliste med de vigtigste punkter i den nye persondataforordning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du automatisk tjeklisten, så snart den er klar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.