Marketing automation

SharpSpring dit værktøj til marketing automation

Med marketing automation kan du måle effekten af din marketingindsats og se, hvilke marketingaktiviteter og -kampagner, der virker bedst. Du kan dokumentere værdien af indsatsen, og du får et effektivt redskab til at prioritere og målrette kommende aktiviteter og kampagner. Vi anbefaler værktøjet SharpSpring til marketing automation.

SharpSpring – et validt alternativ til HubSpot

Når emnet falder på marketing automation, taler mange om HubSpot, men ikke alle har overskuddet eller økonomien til at kaste sig ud i denne løsning, som er kompleks og dyr. Vi anbefaler SharpSpring som er validt alternativ, der fuldt ud dækker jeres behov.

SharpSpring er en løsning, som er ret ukompliceret at komme i gang med og er nemt og intuitivt at anvende i dagligdagen. Med SharpSpring kan I bruge jeres penge og kræfter på at skabe relevant content i stedet for at smide alle pengene efter licenser.

Her kan du se, hvordan SharpSprings funktionalitet fuldt ud lever op til HubSpots.

Gammelbys er certificeret guld-partner som den eneste i Skandinavien

”SharpSpring leverer den funktionalitet, vores kunder har brug for, og til en brøkdel af prisen for HubSpot. Man får ganske enkelt mere for pengene. Vores kunder får et effektivt marketing automation-værktøj til at generere og kvalificere leads og få ordrer i bogen. Derfor har vi valgt, som det første bureau i Danmark, at blive certificeret SharpSpring guld-partner.”

Mette Gammelby, indehaver af Gammelbys.

Få en live demo af SharpSpring

Vil du have en demonstration af, hvordan vores marketing automation software virker, og hvordan I kan bruge marketing automation i jeres virksomhed?

Tilmeld dig her.