Søgemaskineoptimering

Skal din hjemmeside længere op i søgeresultaterne på Google? Med god søgemaskineoptimering får du langt flere seriøse besøg ind på din hjemmeside, derfor skal du se målrettet søgemaskineoptimering som en investering i leads og potentielle kunder.

Indholdet af hjemmesiden skal være relevant

Google fokuserer på relevans. Din hjemmeside skal have indhold, der matcher de besøgendes forventning og formål med at klikke sig ind på siden. Derfor skal siden engagere og fastholde de besøgende og få dem til at klikke sig rundt på flere sider. Det stiller store krav til strukturen og indholdet på hjemmesiden.

Hos Gammelbys arbejder vi med søgemaskineoptering i tre faser:


Opstart og analyse

Sammen med jer finder vi frem til, hvilke sider der er relevante at søgemaskineoptimere. Her ser vi desuden på, om de nuværende webtekster er værd at optimere ud fra, eller om de skal justeres først. Ud fra valget af sider gennemgår vi de ord, som kan være relevante. Vi gennemgår de ønskede søgeord og analyserer konkurrenceniveauet, og herefter får I en liste med de søgeord, vi vil arbejde med. I får desuden en oversigt over, hvordan jeres sider performer i dag, så I kan følge fremgangen.

Søgemaskineoptimering

Vi starter med at gennemgå jeres hjemmeside ift. dobbelt indhold, serverfejl, load-tider m.v. Herefter arbejder vi med unikke sidetitler og sidebeskrivelser til de sider, som skal søgemaskineoptimeres. Vi arbejder desuden med intern og ekstern link-building.

Rapportering og vedligehold

Vi sender månedligt en oversigt over sidernes placering i Google ift. de enkelte søgeord. Hvis der er behov for det, justerer vi løbende på søgemaskineopteringen.

Pris på søgemaskineoptimering afhænger af, hvor mange sider, vi skal optimere, og om vi skal stå for alle tre faser. Kontakt os på 70 204 209, hvis vi skal søgemaskineoptimere din hjemmeside.