Community Manager

Du ved det jo godt – du skal sørge for at holde dine sociale profiler up-to-date, relevante og involverende. Kniber det med at finde tiden, inspirationen eller interesserer det dig bare ikke, så tager vi gerne over som community managers.

Vi lægger en plan

En plan er altid et rigtig godt udgangspunkt – også for ens aktiviteter på sociale medier. Vi identificerer jeres behov, målgruppe og typen af indhold og flow, så vi kommer godt fra start.

Vi kender reglerne…

…både de formelle og uformelle. Vi er vant til at begå os på de sociale medier og ved, hvordan man svarer fornuftigt på henvendelser fra ens følgere, hvad de gældende konkurrenceregler er og i det hele taget, hvad der er go og no-go på de sociale medier.

Vi finder frem til den gode historie

Som community manager, gør vi meget ud af at finde de gode historier og de nyheder, der skal viderefortælles. Vi laver en content calendar med alle historier, som I kan godkende, inden historierne kommer på de sociale medier.

Vi taler sproget

Vi tager altid udgangspunkt i din målgruppe, når vi kommunikerer. Det gør, at vi kan involvere og engagere målgruppen i den debat og tone, vi sammen har fundet frem til vil give bedst mening.

Giv os et kald på telefon 70 204 209, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan overtage rollen som community managers for jer.