Tænd for marketing automation-motoren og sig farvel til kold kanvas!

Denne videnssnack er allerede blevet afholdt. Men bare rolig – du kan udfylde formularen længere nede og få tilsendt materialet fra dagen!

Tid: Tirsdag d. 21. august kl. 8.30-9.15

Er du nysgerrig på, hvad det der marketing automation kan?

Uanset om du har hørt om marketing automation eller ej, hører du garanteret blandt de cirka 98 %* af alle, der hader kold kanvas af et godt hjerte.

Derfor er vores online videnssnack relevant for dig, for vi har både værktøjerne og erfaringen til at guide dig godt i gang med at høste leads online med marketing automation i stedet for at knokle løs på telefonen.

På vores online videnssnack den 21/9 kl. 08.30 viser Nicoline og Regitze dig trin-for-trin, hvad du kan bruge et marketing automation system til, hvordan I skaber leads, varmer dem op og effektivt konverterer dem til nye kunder i butikken.

Alt sammen på under 45 minutter.

*Nej, det har vi ikke en kilde på. Vi har til gengæld meget sjældent mødt nogen, der decideret nød at ringe kold kanvas 😉

Det er gratis at deltage.

Dagens program:

  • Hvad kan et marketing automation-system egentlig?
  • Få verdens (muligvis) hurtigste intro (5 minutter)
  • Sådan slipper du for kold kanvas – for reals!
  • Konverter jeres leads til kunder i butikken

Download materialet fra dagen her!

Om Videnssnacks

Videnssnacks er små, hyggelige arrangementer – online eller offline – med deltagelse af vores kunder, folk fra forskellige brancher med interesse for marketing og kommunikation og selvfølgelig vores egne kloge hoveder. Vi pakker viden ind i et snackformat på halvanden time ialt., hvor man som deltager ikke er tvunget til en hel dags oplæg, men får serveret det vigtigste og har rum til diskussioner.