Videnssnack: Nå igennem med dine idéer med Visual Thinking

Kom til Videnssnack om Visual Thinking – og lær, hvordan du bliver bedre til at illustrere dine tanker og idéer over for kunder og medarbejdere.

 

Tid: Torsdag d. 7. november kl. 15.00-16.30
Sted: Gammelbys, Marselis Boulevard 1, 8000 Århus C

65% af dine kunder og medarbejdere lærer bedre med øjnene end ørerne. Algoritmerne på samtlige sociale medier prioriterer visuelt content højere end det skrevne ord – og tavlemøder med tusch og tegninger skaber ca. 200 flere idéer end den typiske diskussionsklub.

Derfor er det blevet vigtigere end nogensinde før, at du ved, hvordan du visualiserer dine tanker, idéer og marketing-tiltag. Men hvordan skaber du vanen med at tænke visuelt – også selvom du ikke ligefrem er den næste Picasso?

Det bliver du en hel del klogere på til vores Videnssnack om Visual Thinking. De to grafiske designere, Dite Cepule og Agne Strimaityte, fra Blinque Studio by Innovation Lab vil dele deres bedste tips og tricks til at bygge et visuelt mindset, som du kan implementere i dine arbejdsgange allerede fra i morgen. Under oplægget lærer du blandt andet, hvordan du genkender sammenhænge og mønstre, løser udfordringer med Visual Thinking – og så bliver dine evner med en tusch udfordret til slut.

Agenda

15.00-15.15: Eftermiddagssnacks og velkomst
15.15-15.30: Intro: Hvad er Visual Thinking – og hvorfor virker det.
15.30-15.45: Fordelene ved Visual Thinking
15.45.16.00: Problemløsning med Visual Thinking
16.00-16.30: Illustrations-værktøjer og praktisk øvelse

OBS: Oplægget foregår på engelsk

Videnssnacken er målrettet og forbeholdt deltagere fra B2B-virksomheder. Begrænset antal deltagere. Det er gratis at deltage.

Tilmeld dig her