Sådan måler du ROI på dine marketing aktiviteter

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sådan måler du ROI på dine marketing aktiviteter

11. december 2018, 8:30 - 10:00

Kunne det ikke være fedt, hvis 2019 bliver året, hvor du for alvor begynder at måle på dine marketingaktiviteter?

Kom til Videnssnack hos Gammelbys og hør, hvordan du når et spadestik dybere med marketing automation, så du effektivt kan måle på dine marketingaktiviteter og forbedre ROI.

Med marketing automation kan du planlægge kampagner, der rammer flere forskellige målgrupper – og virker. Bruger du værktøjet effektivt, kan du bryde kampagne ned og se, hvor godt de enkelte elementer performer. På den måde kan du let og overskueligt analysere på, hvilke elementer, annoncer og budskaber der virker, og hvilke der ikke gør. Så kan du bruge dine kræfter og penge dér, hvor det giver mening for din forretning.

Du får en kort introduktion til marketing automations do’s and donts og en gennemgang af, hvordan du kommer i gang med at måle på dine kampagner med udgangspunkt i en konkret use case fra Gammelbys.

Videnssnacken er især relevant for dig, der allerede har stiftet bekendtskab med marketing automation, og som gerne vil dykke mere ned i disciplinen. Du er også velkommen, hvis marketing automation er helt nyt for dig, men så anbefaler vi, at du også hopper med på Videnssnacken: Intro til marketing automation først.

Denne Videnssnack bliver holdt af seniorkonsulent og Marketing Automation Lead hos Gammelbys, Mads D. Larsen. Med erfaring indenfor datadrevet marketing står Mads for implementering samt teknisk og strategisk rådgivning om marketing automation for Gammelbys’ kunder.

Agenda:

8.30-8.45: Morgensnacks og velkomst
8.45-9.00: Intro til marketing automation
9.00-9.45: Gennemgang af konkret use case
9.45-10.00: Opsamling og spørgsmål

Videnssnacken er forbeholdt B2B virksomheder. Begrænset antal deltagere. Det er gratis at deltage.

Tid: Tirsdag d. 11. december kl. 8.30-10.00
Sted: Gammelbys, Marselis Boulevard 1, 8000 Århus C

Detaljer

Dato:
11. december 2018
Tidspunkt:
8:30 - 10:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Gammelbys
Marselis Boulevard 1
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Map
Telefon:
70204209