Gammelbys søger en engageret kommunikations- og marketingpraktikant

Skal du i praktik i efteråret 2019?

Vil du have et indblik i dagligdagen på et bureau? Kunne du tænke dig at styrke dine evner inden for kommunikation og marketing? Tør du springe ud i opgaverne og er selvkørende et godt stykke ad vejen? Så er en praktikplads hos Gammelbys helt sikkert noget for dig!

Dine arbejdsopgaver hos os kommer til at spænde bredt og vil også kunne afspejle, hvad du selv har interesse for og kan byde ind med. Et udpluk af typiske praktikantopgaver er:

  • Producere content og planlægge indhold til SoMe
  • Projektledelse på mindre kundeprojekter eller events
  • Webopdateringer og arbejde med webdesign for os selv og for kunder (WordPress)
  • Tekstarbejde for os selv og for kunder, hvis du kan skrive. Vi sparrer gerne med dig, men vi lærer ikke op fra bunden i tekstarbejdets ædle kunst
  • Analyse af hjemmesider – herunder forslag til optimering af opsætning og indhold
  • Assistere på kundeprojekter indenfor de fagområder, du har interesse for
  • Arbejde med animationer og videocontent – herunder storyboarding, optage og redigere videomateriale

Du kan have mange forskellige talenter, og din uddannelsesretning er ikke afgørende. Om du har flair for at skrive, for webdesign og animationer eller noget helt tredje, så finder vi sammen ud af, hvilke opgaver der passer til dig.

Bare du har det der je ne sais quoi, der gør, at du nemt indgår i alle vores sammenhænge, faglige som sociale, og er med til at flytte kommunikationsmæssige bjerge sammen med os.

Vi tilbyder dig at blive del af en arbejdsplads fuld af humør, hvor alle hjælper alle, når der er behov for det, og hvor vi vil gøre vores bedste for at sende dig videre ud i verden med nye indsigter. Vi kan tilpasse praktikperioden i for- hold til dine ønsker, men du skal kunne være hos os i minimum 3 måneder (gerne med start i august). Praktikopholdet er som udgangs- punkt ulønnet bortset fra kaffe, te, frugt og vores sociale arrangementer en gang i kvartalet.

Vi arbejder hovedsagelig med B2B- kommunikation og -marketing, men har også enkelte B2C-kunder. Vores kunder kan få hjælp til lige præcis den kommunikations- eller marketingopgave, de har brug for – lille som stor, online som offline. Nogle af vores kunder har outsourcet hele deres kommunikations- og marketingfunktion til os, mens andre trækker på os i spidsbelastningsperioder, eller når deres egne kompetencer ikke rækker.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning og dit CV til Katja Bensoussan på info@gammelbys.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er det også Katja, du skal have fat i – du kan fange hende på mailen eller telefon 28 44 45 42. Vi ser løbende på ansøgningerne og melder tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Læs mere fra Gammelbys