Vi har ekspertisen til at hjælpe jer godt i gang med Google Analytics og være jeres guide , når det handler om at få adgang til de indsigter, platformen tilbyder. Og det er ikke så lidt endda!

Først lidt om alt det GA4, der bliver råbt meget op om: Der er ingen grund til panik. Men den gamle Google Analytics hænger ikke sammen med den nye Google Analytics 4 – det er to helt separate platforme, og man kan ikke importere sine gamle data til den nye version. Det gælder altså om at komme i gang med at bruge Google Analytics 4, jo før, jo bedre.

Og hvad kan man så med Google Analytics 4? Overordnet set kan den nye platform give dig præcis det samme som den gamle – det kræver bare en del mere! Som den gamle platform er den gratis og du kan analysere trafik og brugeradfærd på dine websites og andre digitale platforme. Du kan også se, hvor trafikken kommer fra, hvordan folk bevæger sig gennem siden, hvor de hopper fra – og sådan cirka en halv million andre ting. Det er her, det bliver svært. For hvad skal man se efter, og hvad kan man trygt ignorere?

Vi har den specialviden om Google Analytics 4, som I måske står og savner. Vi kan hjælpe jer med at komme i gang med Google Analytics 4 – det er nemlig lidt anderledes end den gamle platform, og man kan let miste overblikket. Det gælder både i opsætningen af Google Analytics 4 og i de rapporter og dashboards, man kan bygge. Vi kender platformens muligheder og kan også give jer en virkelig god og pædagogisk introduktion til, hvordan I bruger den rigtigt, når I enten selv eller med vores assistance har fået sat den op. Med GA4 kan man godt komme til at stå med følelsen af ikke at kunne se skoven for bare træer. Det er her, vi kan hjælpe.

Maria Brøndum

Hvis du har konkrete spørgsmål til Google Analytics?

Du kan ringe til mig på 53502767  … eller smid mig en mail på maria@gammelbys.dk – så ta’r vi en snak om det.