Hvis du sidder inde med viden, der kan få folk nemmere igennem den krise, vi står midt i lige nu, er blogging en af de mest effektive måder at formidle den.

Du behøver ikke sætte et kæmpe skib i søen med planer om at skrive nye blogindlæg flere gange om ugen. Men hvis du sidder med konkret viden om et produkt/en service/en ydelse, som kan gøre livet og arbejdet lettere for dine potentielle kunder, så del ud! Giv din viden videre i et blogindlæg og gør det samtidig nemmere for folk at huske dig, næste gang de har brug for dig.

Lotte er klar til at bruge en halv time på at give dig masser af inspiration til, hvad du kan skrive om, hvordan du kommer i gang, og hvordan du også bliver ved, når hverdagen indfinder sig igen.

Der er mange måder at blogge på

Der er mange forskellige steder, du kan vælge at blogge, alt efter hvad der passer dig bedst, og hvor dine læsere befinder sig.

En meget nem måde at komme langt ud med din viden er via LinkedIn – her kan vi alle poste blogindlæg i form af artikler.

Så er der virksomhedsbloggen, som mange virksomheder kører på deres website, og hvor medarbejderne skiftes til at blogge. Her i huset blogger vi fx lidt på skift, alt efter hvem der har noget fornuftigt at sige – tjek det evt. ud her.

Og sidst men ikke mindst er der muligheden for at optræde som gæsteblogger på forskellige medier og platforme, hvor du kommer spot ud ud midt i jeres målgruppe. Vi arbejder en hel del med højt specialiserede it-virksomheder, og flere af dem har gennem tiden delt ud af deres guldkorn om it og teknologi på fx Version 2’s gæsteblog.

Det virker jo så lige til, så hvorfor får man det så ikke altid gjort? Tjaeh, den forklaring, vi har hørt flest gange, er tid. At man ikke har den! Den næstmest brugte ”undskyldning” er, at man simpelthen ikke kan overskue at komme i gang – eller hvordan man holder dampen oppe, hvis man endelig får skrevet det første pip.

Vi hjælper dig til at finde modet til at komme i gang med at blogge. Ikke med tør teori, men med vores viden og erfaring som din effektive løftestang.

Vælg ”Kom godt i gang med at blogge” i formularen lige her – så vender vi tilbage og koordinerer en halv times snak ASAP!