Få en intro til mulighederne i Boost Your Business – kun for Microsoft partnere

Som Microsoft partner får du her en unik mulighed for at kickstarte din markedsføring med Boost Your Business.

Hvad enten du skal skaffe leads inden for kort tid eller har brug for at opbygge generel awareness, er Boost Your Business-programmerne vejen frem. Her er fokus på kontinuerligt at producere godt content og få det ud at leve online. Vi får dig i gang, løfter det praktiske arbejde – og vi er med dig hele vejen mod resultaterne.

Tag fat i os og få en halv times introduktion til Boost You Business samt en snak om, hvad netop din virksomhed kan få ud af programmet.

Vi udbyder to forskellige Boost Your Business-programmer – et med fokus på at generere leads og et med fokus på at skabe awareness:

  • Boost Your Business Accelerator: 3 måneders leadgenererende LinkedIn-kampagne, hvor du får leads direkte i din inbox
  • Boost You Business Premium: vælg mellem 4 eller 12 måneders opmærksomhedsskabende program med løbende publicering af blogindlæg på din hjemmeside. Blogindlæggende promoverer vi via dine SoMe-kanaler

Du får adgang til onlineplatformen YourWOO og Microsoft dataplay, der via indbygget intelligens serverer real-time information i din inbox om konkrete salgsmuligheder på de virksomheder, der besøger din hjemmeside.

Læs mere om Boost your Business-programmerne her.