LinkedIns annonceværktøj, Campaign Manager, er genialt til B2B-virksomheder, der skal nå deres målgruppe. Kom i gang eller kom videre med LinkedIn Campaign Manager og få mest muligt ud af dit content og dine annoncekroner.

Få dine opslag ud til din målgruppe

Selvom du laver et super fedt opslag på din LinkedIn Company Page er det ingen garanti for, at det når bredt ud – og ikke mindst når din målgruppe. Så medmindre du vælter dig i relevante følgere på din LinkedIn Company Page og samtidig har en engageret medarbejderskare, der sørger for at dele opslaget i vildskab, er annoncekroner vejen frem, hvis du skal have optimalt effekt ud af de opslag, du laver.

Kom i gang på LinkedIns annonceværktøj

Hvis du er ny på LinkedIns annonceværktøj – eller slet ikke har tilknyttet det din LinkedIn Company Page endnu – starter vi med en gennemgang af de helt basale funktioner, så du kan komme i gang. Samtidig får du et par tricks til, hvordan du får mest muligt ud af værktøjet.

Kom videre med LinkedIns annonceværktøj

Hvis du allerede har forsøgt dig med et par annoncer, men er i tvivl om, hvor godt de performer, gennemgår vi dit nuværende annonce-setup i værktøjet og kommer med anbefalinger til konkret optimering. Og medmindre du selv allerede er superbruger af værktøjer, har vi med garanti ekstra tricks i ærmet, du vil få en masse (trafik) ud af.

Uanset hvor du er i processen, får du lige nu 1,5 times online kursus i, hvordan du får mest muligt ud af dine annoncekroner.

Prisen: 2.500,-

Sign up: i formularen lige her på siden 😊