Er både du og din hjemmeside usynlige lige nu?

En ting er, at du (og en stor del af den danske befolkning) sidder derhjemme og arbejder, men derfor stopper folk ikke med at google. Det stiller høje krav til din virksomheds online tilstedeværelse – det er nu, din hjemmeside skal ligge højt på Google og komme frem, når dine kunder leder efter dine ydelser. Få et gratis SEO-tjek og masser af tips, til hvad du selv kan gøre for at optimere din hjemmeside.

For at kunne kravle højere op ad rangstigen hos Google og få mere trafik ind på hjemmesiden skal I have en hjemmeside, der svarer på de spørgsmål, kunderne stiller, og viser jer som en troværdig, autoritativ samarbejdspartner.

Vi er klar til at bruge en halv time på at give dig masser af inspiration til, hvad du selv kan gøre for at optimere din hjemmeside lige nu.

SEO-tjek

Når vi skal finde en ny virksomhed at handle med, starter søgningen altid på Google. Det gælder i alle brancher. Hvis din cloud-løsning, jeres serviceaftaler eller jeres helt unikke dims først dukker op på side 2, bliver konkurrenterne længere oppe i søgefeltet valgt foran jer. Hver gang.

SEO er aldrig en afsluttet opgave, men en proces, hvor man løbende overvåger og optimerer hjemmesiden. Vi kan hjælpe jer med at analysere, hvilke ord I skal gå efter, og skabe struktur og indhold på hjemmesiden, som både tilgodeser brugernes intention med besøget og forbedrer jeres placering på Google.

Redskaber til søgemaskineoptimering:

  • en platform, der er teknisk søgemaskineoptimeret
  • søgeordsanalyser, der afdækker, hvilke søgeord, der giver den rigtige trafik
  • analyse af jeres nuværende trafik
  • opbygning af en intuitiv navigation
  • søgemaskineoptimerede tekster og billeder
  • intern linkbuilding
  • metadata.

Vælg ”SEO-tjek af din hjemmeside” i formularen lige her – så vender vi tilbage og koordinerer en halv times snak ASAP!