For os handler marketing om at få din telefon til at ringe. Og om, at det er de rigtige, der ringer til dig.

Traditionelt set har mange industrivirksomheder ikke arbejdet målrettet med marketing. Ordrerne er et langt stykke ad vejen kommet af sig selv, og fokus har naturligt nok været på produkterne, produktionen og kunderne. Men når telefonen er holdt op med at ringe helt så ofte som før, er det på tide at gøre noget mere og noget andet.

Industri 4.0

Spillereglerne ændrer sig, kraftigt påvirket af øget automatisering, robotternes fortsatte fremmarch, intelligent anvendelse af it i både produkter og processer, øget konkurrence og internationalisering. Dine kunder søger ikke længere bare en leverandør, de søger en strategisk samarbejdspartner.

Solidt håndværk gør det komplicerede enkelt

Vi synliggør, at du ikke bare producerer og leverer et generisk produkt, men at du med netop dit produkt, din teknologi og dine services skaber værdi i dine kunders produktionskæde.

Vi gør det samme som dig: Vi leverer et stykke solidt håndværk. Vores håndværk er at formidle komplicerede produkter og processer på en enkel måde, der taler direkte til dine kunder og deres behov.