Vi ved, at .NET ikke udtales “punktum net”, og at det ikke hedder en SKL-server.

Vi ser ikke underlige ud i hovederne, når du siger ”database”, ”Linux” eller ”ERP”, og vi er eminente til at gøre det let for andre at forstå, hvad jeres verden handler om.

Vi er specialiserede i at kommunikere om it, så din målgruppe hurtigt fanger, at du kender og løser deres behov.

Nyttig viden om it-branchen

Vores mange år i og omkring it-branchen har gjort, at vi har mere viden om it end de fleste. Når det kommer til den dybe forståelse af it-verdenen, kan vi med sjælden jysk stolthed sige, at vi starter på side 377 i bogen, hvor mange andre kommunikatører starter på side 3. Du skal ikke starte med Adam og Eva, når du skal arbejde sammen med os. Vi er med.

Producentfunding

En af de ting, vi har dybt kendskab til, er det samarbejde, mange it-virksomheder har med de store producenter. Det kan være svært at gennemskue de tilbud, producenterne har om støtte til partnerdrevne marketingaktiviteter. Og de fleste har ikke tid til at sætte sig ind i, hvad man skal gøre for at få støtte til konceptualisering, kampagner, events, telemarketing osv.. Så de lader være.

Det er der ingen grund til, for vi kan hjælpe med at sammensætte gode projekter, der matcher producenternes tilbud om støtte. Samtidig kan vi være din uvildige rådgiver i forhold til, hvilke producentfinansierede kampagner, det rent faktisk giver mening for dig at gå med i.