Marketing på abonnement

Beregn hvad du faktisk betaler for en ny kunde i dag.

Beregn her

I rigtig mange virksomheder knokler salg rundt ude i marken eller ved telefonen (og på Teams/Zoom/Hangout osv.) for at sælge én til én.

Det er langt mere effektivt at koble marketings indsatser effektivt ind i processen og digitalisere sin afsætning.

Her i huset ved vi, at det kan betale sig. Hvis du udfylder beregneren ovenfor, kan vi vise dig, hvordan business casen formodentlig hænger rigtig godt sammen.

Hvis du ikke selv har ressourcerne, står vi afsprittede og klar med marketing på abonnement. Her tager vi fuldt ansvar for jeres marketing, og I skal ikke gøre andet end at følge op.

Vi lægger strategien, sikrer at fundamentet spiller og søsætter de aktiviteter, vi vurderer, giver jer de bedste resultater på både lang og kort sigt.

Vores prioritering og eksekvering af jeres marketingindsats er baseret på mange, mange års erfaring og en solid, databaseret indsigt i effekten af alle former for aktiviteter.

Det hele sker så effektivt, at I bare skal ringe til de potentielle kunder, der efter vores vurdering har vist interesse nok for jer.

Potentielle kunder, der er mennesker i den anden ende, så klar til at tale med jer, at de lige så godt kunne have ringet til jer helt af sig selv.

Hva’ koster det at lande en ny kunde i dag?

Klik og find ud af det!