HELLE
HUSUM

Lidt om Helle

Skal du og din virksomhed findes af potentielle kunder, skal I være synlige de rigtige steder, on brand og i de rigtige sammenhænge – nemlig der hvor jeres kunder er. Men det er ikke nok at være synlige, I skal også være relevante – for nuværende og potentielle kunder og for potentielle medarbejdere. Hvad vil I sælge, og hvorfor skal jeres kunder handle hos jer?

Helle er ekspert i gøre jer kendt for det, I ønsker at være kendt for, hos dem I ønsker at være kendt hos.

I over 20 år har Helle hjulpet teknologi- og videnstunge B2B-virksomheder og offentlige organisationer – fx inden for industri og produktion, energi og forsyning, byggeri, sundhed, transport og logistik – med at opnå den ønskede position i markedet, og markedsføre og sælge deres produkter og services til udvalgte kundesegmenter.

Fællesnævneren er komplekse ydelser, der skal kommunikeres enkelt, forståeligt og overbevisende inden for meget branchespecifikke rammer. Målgruppen er ofte personer med stor, faglig kompetence inden for deres felt, fx produktions- og logistikchefer, arkitekter og byggepladsledere, sundhedsfaglige specialister, ingeniører og andre tekniske personer. Helle har erfaringen og indsigten til at ramme flyvehøjden præcist, så jeres branding- salgs- og markedsføringsindsats får effekt og troværdighed.

Nogle af nøgleordene er industri 4.0, IoT, automatisering, digitalisering og bæredygtig kommunikation. Andre er branding, strategi, PR, kampagner, web og online annoncering.

Efter mange år som selvstændig med egen virksomhed – det var før, Helle kom til Gammelbys i 2016 – kender Helle bogstavelig talt værdien af at arbejde løsningsorienteret. Sammen med Helle får du hurtigt omsat strategi og planer til konkrete aktiviteter og indsatser, online og offline, der bringer din virksomhed tættere på jeres kunders beslutningstagere og deres budgetter.

Skal din virksomhed og jeres produkter og services være synlige de rigtige steder, overfor de rigtige kun-der? Så tag fat i Helle på +45 28 14 78 45.

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024