KARLA
MARIE MØLLER

Lidt om Karla

Karla arbejder med webdesign med fokus på UI- og UX-design. Det handler om at styrke kundernes brugeroplevelse på et website og om at bruge grafiske elementer til at understøtte og underbygge det overordnede budskab på websitet.

Funktionalitet er det vigtigste for Karla, når hun udvikler design – om det er til web, trykt materiale, apps eller andet. Selvfølgelig skal designet være lækkert og flot, men hvis det ikke er udviklet, så det understøtter funktionaliteten og giver brugeren en god oplevelse, så har det fejlet, uanset hvor flot det så er – for så mister man brugeren.

Karla nyder at sætte sin faglighed i spil og udfordrer gerne kundernes faste forestillinger. Det handler om at kende målgruppen og dens behov og levere en løsning på dens udfordringer. Og så har Karla en anden vigtig prioritet – vi skal altid huske at teste, og teste og teste, før vi sender noget ud i verden.

Hos Gammelbys udfører Karla en bred vifte af grafiske opgaver. Det er især webdesign, design af landingpages og mailflows i marketing automation-systemer og design af nyhedsbreve og SoMe-posts for vores kunder.

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1
8000 Århus C
CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2023
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1
8000 Århus C
CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2019