Kasper Kristensen

Webdesigner og illustrator 
+45 28 87 89 21
kasper@gammelbys.dk

LinkedIn

Du ved, hvor meget førstehåndsindtrykket betyder i mødet med nye mennesker. Men har du også tænkt på, hvor meget førstehåndsindtrykket af din virksomhed betyder? Hvordan I præsenterer jer over for kunder, samarbejdspartnere og potentielle medarbejdere, online og fysisk, og hvilket indtryk I efterlader? 

Det forkerte indtryk kan betyde, at I bliver valgt fra (uden overhovedet at opdage det, kunderne smutter bare videre). Det kan også være, at kunder eller jobansøgere vælger lige præcis jer – men bliver skuffede bagefter, fordi I viser jer at være noget andet, end de fik indtryk af.  

En stærk, visuel identitet skal udtrykke jeres brand, jeres virksomheds ’personlighed’. Den skal skille jer ud fra konkurrenterne, og den skal være konsistent hele vejen rundt, fra website og nyhedsbreve til kampagner og messestand. Og alt derimellem.  

Kasper er med egne ord en badass illustrator og en badass webdesigner. Vi giver ham ret – Kasper er badass dygtig til at udvikle og designe visuelle identiteter! Kasper trækker på årevis af erfaring fra B2C- og B2B- virksomheder, fra reklamebureau og som selvstændig, når han omsætter virksomheders brand til en stærk, visuel identitet, der kommer ud at leve og arbejde for jeres forretning de rigtige steder og i de rigtige sammenhænge. Og ønsker I et helt unikt, visuelt univers til at brande jeres virksomhed, håndtegner Kasper det hele fra bunden. 

Kasper kan give jer grafisk design der er med til at brande jeres virksomhed, uanset om I er klassens frække dreng eller en hæderkronet familievirksomhed. Sørge for, at jeres website tager førertrøjen på Googles søgeresultater og tiltrækker trafik og kunder i en jævn strøm. Udvikle online kampagner med blikfang, og hvor konverteringen er i top. Og alt derimellem. 

Kontakt Kasper og få en stærk, visuel tilstedeværelse, både online og offline – mailen er kasper@gammelbys.dk, og nummeret er 2887 8921.