MARIANNE
HEJLSBERG

Lidt om Marianne

Marianne er webdesigner med mange, mange års erfaring og designer af den karat, der meget hurtigt rammer det rigtige udtryk uanset hvilken form for visuel kommunikation, hun beriger vores kunder med.

Marianne er uddannet Art Director og har arbejdet på både store og små bureauer i tidens løb. Her har hun haft fingrene i alt fra tryksager, design af logoer, kampagner og meget mere. Hun arbejdede tidligt med online og i takt med udviklingen, har hun bevæget sig mere og mere i retning af digital marketing.

Kommunikationen er styrekraften i Mariannes design. Her kan form og indhold ikke skilles ad – i en gennemtænkt hjemmeside er alt betydningsbærende og intet er overladt til tilfældet. Det er jagten på at udtrykke kundens identitet og skabe det rigtige onlineunivers omkring kundens budskab, der driver Marianne. Og det er derfor at Mariannes kunder får noget ud over det sædvanlige, når hun skaber et nyt design.

Udover at være solidt funderet i design og kommunikation, passer Marianne perfekt ind med resten af Gammelbys-holdet, fordi hun også er lidt af en nørd. Hun elsker at arbejde i dybden opgaverne og lære nyt af alle vores kunders fagområder.

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1
8000 Århus C
CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2023
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1
8000 Århus C
CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2019