Vores medarbejder Nicoline

Nicoline Sander

Digital delivery manager
+45 92 82 02 03
nicoline@gammelbys.dk
LinkedIn

Online lead-generering, marketing automation, email-marketing, online annoncering, LinkedIn Campaign Manager, SEO-optimering, Google Analytics, SeRanking… you name it! Som digital delivery manager har Nicoline hoved og hænder dybt begravet i platforme, systemer og værktøjer, hun kan bruge til at udvikle, eksekvere og optimere jeres samlede, online marketing-indsats:

  • Hvordan får du mest for dine marketingkroner og dit annoncebudget?
  • Hvordan rammer du bedst jeres målgrupper, med hvilke budskaber og på hvilke kanaler?
  • Hvordan performer jeres kampagner, og hvordan kan resultaterne optimeres gennem kampagnens samlede levetid?

Nicoline arbejder datadrevet og resultatorienteret. Hun tager udgangspunkt i jeres aktuelle situation, og hvad der realistisk kan lade sig gøre lige nu. Forholder sig kritisk til opgaven, og om det er den optimale måde at løse den på, eller vi skal gå alternative veje? Hvad kan lade sig gøre på de forskellige platforme og i de forskellige systemer, og hvordan udnytter I bedst muligt synergier på tværs i en omnichannel-strategi? Hvordan skal fx jeres email-marketing og marketing automation flows sættes op for at have størst mulig effekt?

Nicoline har røntgenblik til at gennemskue processer, strukturer og logikker. Og hun har overblik til at sikre sammenhæng, fremdrift og resultater. Hvis noget ikke har den ønskede effekt, så justerer, tester og vurderer hun alternative muligheder for at skaffe kvalificerede leads, eller hvad der nu måtte være jeres succeskriterier for indsatsen. Alt sammen i tæt forventningsafstemning med jer hele vejen.

Som digital delivery manager har Nicoline også det overordnede ansvar for at udvikle og optimere på Gammelbys interne metoder og processer. Ambitionen er, at vores kunder skal opleve et effektivt, forudsigeligt og transparent samarbejde med os, hvor alle i huset trækker i samme retning for at styre opgaver, forventninger og forretning sikkert i mål – uanset om vi sammen skal i gang med at udvikle og lancere en ny, stor kampagne eller håndtere hverdagens løbende opgaver.

Tag fat i Nicoline på 92 82 02 03 eller nicoline@gammelbys.dk, hvis du ønsker maksimal effekt af jeres online aktiviteter, inden for rammerne af jeres marketingbudget.