NINA HARTVIG
SCHULTZ KJELDSEN

Lidt om Nina

Mangler du et website, der skiller jer ud fra mængden af websites? Et website, der omdanner besøgende til leads, og som intuitivt leder de besøgende rundt til produkter, ydelser og andet indhold, som du ønsker at præsentere dem for?  

Med +200 websites i bagagen sætter Nina fuld gas under jeres digitale tilstedeværelse – og sørger for, at design, brugeroplevelse og flow understøtter jeres mål med websitet. Digitale løsninger skal præstere non-stop – gør de ikke det, dykker Nina gerne ned i de tekniske detaljer for at løse problemet, om det er på web eller i forskellige marketing automation systemer.  

Nina producerer webdesign, grafisk design af enhver slags, illustrationer, motion graphics, logo og visuel identitet. Hun udvikler toplækker grafik og sørger for et visuelt udtryk, der tydeligt kommunikerer jeres brand på alle medier og platforme.  

Jeres visuelle identitet skal kommunikere virksomhedens værdier og forretningsmæssige mål, så den rammer jeres målgruppe lige, hvor den skal – og sætter sig fast i hukommelsen. I får kontinuitet og sammenhæng i al jeres kommunikation, lige fra web, nyhedsbreve, e-bøger, sociale medier, præsentationer og visitkort – alt hvad I har brug for af materiale on- og offline.  

Som mediegrafiker er de grundlæggende designprinicipper mejslet ind i rygraden hos Nina – og netop fordi de er det, er hun ikke bange for at bryde dem for at skabe et anderledes design med wow-faktor. Det skal udtrykke jeres grundkerne, så I genkender jer selv i designet – men Nina går ikke på kompromis med sin dybe viden om visuel kommunikation, webdesign og teknikken bag. 

Nina er nysgerrig på nye opgaver og klar til en dialog om jeres ønsker til nye digitale løsninger, som hun mestrer på alle planer fra teknik til design.  

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024