Vores medarbejder Regitze

Regitze Schwensen

Forretningsudvikler og kommunikationskonsulent

+45 53 50 27 67
regitze@gammelbys.dk
LinkedIn

Kunder på kig efter nye produkter og services starter med at lede ét sted: på nettet. Derfor bruger I nok allerede en del ressourcer på at være synlige online – men du har sikkert også fundet ud af, at det ikke er nok. Der skal mere til, for at I for alvor får hastighed og volumen i opbygning af nye kunder og omsætning.

Her kommer Regitze ind i billedet! Regitze er digital forretningsudvikler, hos Gammelbys selv og for mange af vores kunder.

Vores version af digital forretningsudvikling handler kort sagt om, hvordan I kan arbejde proaktivt og struktureret med at ramme nye kundegrupper og fastholde og vækste eksisterende kunder online – eller, som vi plejer at sige: hvordan I kommer op i det digitale gear og får sparket gang i salget online!

  • Hvordan kobler I jeres online marketing-aktiviteter med jeres salgsindsats på en måde, hvor I har overblik, sammenhæng og fremdrift?
  • Hvordan og hvor meget bør I digitalisere jeres salgsindsats, så I bruger jeres salgsressourcer bedst muligt?
  • Hvordan bearbejder og modner I jeres leads – og undgår at tabe leads – undervejs i salgsprocessen?

Regitze er i front på Gammelbys digitale marketing og salg, med ansvar for at levere forretning. Hun har altså selv hånden på kogepladen, når hun undersøger, tester og optimerer nye systemer og tilgange på værktøjssiden for at finde ud af, hvordan de bedst muligt kan udnyttes til at skabe forretning. Vi nævner i flæng: marketing automation-værktøjer som Sharpspring og Active Campaign, digital målgruppeudvælgelse med softwarerobotter, udvikling og optimering af annonceringsstrategier på tværs af SoMe-platforme, anvendelse af webinarplatforme til lead-generering, udtræk og præsentation af datasæt i databokse ved kampagneafvikling, datadrevet kampagneoptimering og -evaluering, kobling til CRM-systemer og salgsopfølgning.

Tag fat i Regitze, hvis du vil op i det digitale salgsgear! Du fanger hende på regitze@gammelbys.dk eller 5350 2767.