Uffe Aalborg Nielsen

Marketing Automation Specialist
+45 2872 7406
uffe@gammelbys.dk
LinkedIn

Uffe kan ikke få nok af data – for ved at have styr på dine data, går du fra at tro, du er på rette vej til at vide det! Han mener ikke, at hans mening eller mavefornemmelse er spor relevant, men vil hellere lade data tale. Næst efter data står konverteringer og ledadgenerering højt på Uffes Liste. Marketing skal virke og skabe resultater for kunderne.

Det vil du opleve, når Uffe går i gang med at strukturere og digitalisere jeres salgsprocesser, så I altid er top of mind hos jeres kunder. Han opbygger nurture-flows med relevant indhold til det rigtige step i købsprocessen, der uddanner markedet og skaber leads og salg.

Når Uffe trækker i sin Excel-skjorte (Og ja, sådan én har han!), så ved alle, at nu skal der virkelig nørdes tekniske detaljer, udforskes algoritmer og opbygges modeller og algoritmer. Uffe er vild med systemer og elsker at dykke ned i løsningsmodeller og værktøjer.

Med en uddannelse i Brand Management bag sig bruger Uffe kundernes brand som ledestjerne, så han hele tiden ved præcist, hvor I skal hen, hvorfor – og hvordan I kommer der.