ErhvervsForumAarhus

et af Århus’ stærkeste erhvervsnetværk, hvor
Mette Gammelby er medlem af bestyrelsen.

DigitalLead

Danmarks Digitaliseringsklynge. Her er Mette med i styregruppen for Midtjylland. Tidligere var hun medlem af bestyrelsen for IT Forum, som var en del af fusionen til digitaliseringsklyngen.

Innovation Lab, Medlemsskabet

hvor alle hos os – særligt når vi kan mødes fysisk – har mulighed for at blive top-inspirerede om alt mellem himmel og jord!

IAMCP

International Association of Microsoft Channel Partners. Gammelbys er dansk bureau for Microsofts centrale digital demand generation-programmer til partner øko-systemet i Danmark og Norge. Blandt andet derfor er vi engageret i dette netværk, men også fordi Microsoft på verdensplan arbejder fokuseret med diversitet og inklusion. Mette er IAMCPs D&I lead i Danmark og Western Europe lead på området Disability.

MADE

Manufacturing Academy of Denmark er en non-profit forening, hvis mål er at gøre Danmark til verdens førende produktionsland gennem forskning, innovation og uddannelse. Helle er medlem af MADE både for at netværke med danske produktionsvirksomheder og for at blive klogere på automatisering, robotter, digitale tvillinger og meget andet.