Vi forstår, hvornår man skal træde forsigtigt, og hvordan man taler om de svære ting.

Vi sætter os ind i din målgruppes udfordringer, så vi ved præcis, hvordan vi skal kommunikere, så de forstår jeres budskab.

Med afsæt i nødder, der er svære at knække

Hver dag arbejder vi med virksomheder i it-branchen og industrien. I det arbejde handler det mest af alt om at kommunikere fagligt tunge og svære områder, så målgruppen forstår budskabet. Arbejdet med industrien og it er oftest teknisk kompliceret. På samme måde kan de tungere emner i livet også være komplicerede og svære at gå til.

Her er der brug for dyb indsigt i målgruppen og forståelse for de udfordringer, de står overfor eller midt i. Hvad har de brug for at vide for hurtigt at fange, de står over for et tilbud, der kan hjælpe dem videre? Og hvordan formulerer vi det, så det rammer dem på en positiv måde?

Hos Gammelbys går vi lyttende og konstruktivt ind i opgaver, der har med svære menneskelige problemstillinger og tabuer at gøre. Vores opgave er at formidle og behandle disse emner med en menneskelig vinkel, der skaber opmærksomhed på en saglig og professionel måde. Vi er hverken sentimentale eller rørstrømske, men vi forstår, at nogle sager kræver, at man træder mere varsomt i sin tilgang til kommunikation end andre.

Vi skaber kommunikation og doserer den, så I får opmærksomhed på den rigtige måde hos de rigtige mennesker.