Trænger din virksomhed til at få frisket den visuelle identitet op? Måske til en genfortolkning af det visuelle udtryk, så det matcher jeres forretning og tydeligt viser, hvem I er?

Vi kan skabe en stærk visuel identitet, som matcher din virksomhed og dit brand, og eksekvere den på tværs af kanaler, medier og platforme. Gennem et konsekvent visuelt udtryk adskiller du dig fra konkurrenterne og skaber genkendelighed hos din målgruppe, når den støder på dig.

Med en designmanual har du fuldstændig styr på de grafiske virkemidler, farver, fonte og billedstil.

Skil dig ud og løb med opmærksomheden!

Har du taget aktivt stilling til, hvordan din virksomhed fremstår på sociale medier – og hvad der skal til for at komme igennem med dit budskab?

Vi sørger for, at du skiller dig ud på alle sociale medier og får dine budskaber til at trænge igennem, og bruger de virkemidler, der fungerer bedst på den valgte kanal. Det gør vi gennem billeder, infografikker, illustrationer og video, der understøtter og aktiverer dit budskab.

Konsekvent brug af din visuelle identitet

Få dit brand ud over kanten med webdesign, der er med til at understøtte brugervenlighed og intuitiv navigation på hjemmesiden. Vi udarbejder en konsekvent billedstil, laver video, ikoner, illustrationer eller andre visuelle virkemidler, der matcher opgaven.

“Gammelbys har blandt andet fundet frem til vores brandessens, som rammer spot on på, hvem vi er, og baseret på den fik vi en cool, ny hjemmeside, som vi får meget ros for.”

Aage Nielsen
Systemarkitekt og -designer hos Openminds

Kampagner der vækker opsigt

Brug for en kampagne, der trækker nye kunder til? Vi udarbejder et effektivt flow med et sammenhængende grafisk udtryk, som er med til at skabe opmærksomhed og understøtter dit indhold (som vi selvfølgelig også kan skrive!) Vi designer opsigtsvækkende annoncer og opslag til sociale medier, nyhedsmails, landingssider og visuelt flotte e-bøger.

Grafisk arbejde on demand

Uanset størrelsen på din opgave, så er vi klar til at udføre grafisk arbejde on demand. Vi former og formidler dine budskaber med billeder, illustrationer, infografikker og ikoner til alle typer materialer. Vi kan opsætte tryksager og annoncer, designe logo og visitkort, designe Power Point præsentationer, messeudstyr – i det hele taget, alt hvad du har brug for.

Vi tager os af hele processen fra design og tekstproduktion til opsætning, tryk og udsendelse.

Lad os hjælpe jer videre 

Sådan får du en skarp visuel profil, der er lige dig! Få mere at vide hos Carina

carina@gammelbys.dk
+45 28 87 89 21
Carina medarbejder