Første indtryk varer ved. Det tager ikke mere end nul komma fem for din målgruppe at danne sig et indtryk af, hvordan dit brand ser ud. Om de kan lide det eller ej. Om de forstår, hvad din identitet vil fortælle dem.

Logo, farver, billedstil, infografik mv. når nethinden før vi rigtig begynder at læse – og derfor er det vigtigt ikke kun at lade dit brand hvile på værdier og intentioner.

Din visuelle identitet skal altså formidle jeres WHY og vision. Og tænker du din visuelle identitet rigtigt og får eksekveret det på tværs af kanaler og touchpoints, opnår du også det fulde potentiale af dit brands visuelle udtryk. I adskiller jer fra konkurrenterne og får et genkendeligt udtryk – så I også er på målgruppens radar, når de holder fri.

Vi former og formidler dine budskaber med illustrationer, infografikker og ikoner til alle type materialer – både on- og offline. Vi tager os af hele processen fra design og tekstproduktion til opsætning, tryk og udsendelse. Det vil sige alt fra idé til færdigt produkt.

Sådan får du en skarp visuel profil, der lige er dig! Få mere at vide hos Ann.

+45 2887 8921
ann@gammelbys.dk