Grebet an på den rigtige måde er events en stærk salgskanal – uanset om I selv arrangerer events eller deltager på eksterne events. Vi sikrer, at I udnytter samtlige muligheder, en event byder på, så I får fuld valuta for budgettet.

Vi planlægger og eksekverer alle typer events, fra seminarer, receptioner, kick offs og brunchmøder til deltagelse på konferencer og messer i ind- og udland.

Vi står for alt lige fra udvikling af faglig platform, idé og koncept til det praktiske med at booke talere og forplejning, søge sponsorater og funding, indhente tilladelser, træne jeres medarbejdere i at stå på messestand, producere og håndtere invitationer, navneskilte, efterfølgende opfølgning og alle de andre små og store ting, der trækker tænder ud, når man skal afholde eller deltage i events.

“Det bedste ved Gammelbys er, at er de altid et skridt foran. Jeg behøver ikke sende remindere eller have deadlines i baghovedet for jeg ved, at Gammelbys har styr på det hele.”

Iben Søgaard
Marketing Manager hos Hitachi Data Systems

Skab content ud fra din event

Events samler meget viden på et sted, som ikke skal gå tabt. Få os til at indsamle og skabe indhold fra din event og få det til at leve længere som cases, blogindlæg, SoMe content, nyhedsbreve og artikler.

Lad os hjælpe jer videre 

Slip for løse ender! Kontakt Lea og få mere at vide om eventhåndtering.

lea@gammelbys.dk
+45 53 37 61 81
Gbys_web_medarbejder_lea_AM_190429_vers1