Layout og struktur på din hjemmeside skal gøre det nemt for dine besøgende at finde det, de leder efter – og skabe et flow, der understøtter formålet med siden.

Vi skaber et logisk og intuitivt navigations-flow, der fastholder de besøgendes interesse og fremmer dit ønskede mål. Billeder, overskrifter og placering af tekst har stor betydning for, om en hjemmeside fanger målgruppens opmærksomhed i alle købsprocessens faser.

Vi designer hjemmesiden, så den matcher virksomhedens visuelle identitet og dermed skaber kontinuitet og sammenhæng mellem dine forskellige platforme og kanaler.

Indeholder din hjemmeside det content, potientielle kunder leder efter?

Din hjemmeside skal generere leads. Den skal levere relevant viden til dine besøgende og besvare de spørgsmål, de har. Indholdet skal kvalificere dig som en attraktiv samarbejdspartner, din målgruppe får lyst til at kontakte, og den skal brande din virksomhed og give et tydeligt billede af, hvordan du adskiller dig fra andre. Hjemmesiden skal tale direkte til dine kunder og fastholde dem på siden. Derfor er det vigtigt, at den er skrevet i det sprog, de benytter. Vi udvikler alle slags content til din hjemmeside, som video, visualisering, billeder, tekst, infografik og illustrationer.

SEO skaber relevant trafik til hjemmesiden

Vil du have mere trafik på din hjemmeside? SEO (søgemaskineoptimering) sikrer dig en god placering på Google, så du bliver synlig for de personer, der efterspørger dine produkter eller ydelser. Den gode placering er et af de parametre, der trækker relevant trafik til hjemmesiden.

Omdrejningspunktet for vores søgemaskineoptimering er godt og velstruktureret indhold, en søgemaskineoptimeret teknisk platform, søgeordsanalyser, research og metadata efter gældende standarder.

Slut med gamle nyheder og medarbejdere, der stoppede sidste år

Når du heller ikke altid at få de seneste nyheder, produktbeskrivelser og medarbejdere på hjemmesiden til tiden? Med en Webmaster on demand-aftale sørger vi for, at din hjemmeside er opdateret med relevant og aktuelt indhold. Vi rådgiver om optimeringsmuligheder og kommer med inspiration til fortsat udvikling af siden.

“Vi har fået markant flere henvendelser, efter den nye hjemmeside blev publiceret. Det var det helt rigtige valg at vælge jer frem for kun at have sin egen marketingansvarlige. Jeg kan slet ikke finde noget at være utilfreds med! Når jeg melder retur til jer, sker der noget med tingene!”

Hans Jørgen Lynggaard
Direktør hos ROB-EX A/S

Ingen grund til at arbejde i blinde – tracking af trafikken

Du skal vide, hvilke marketingtiltag, der virker efter hensigten, og hvilke du skal optimere. Derfor måler vi på trafikken og trækker statistik. De indsamlede data bruger vi til at optimere indhold og struktur. Vi analyserer dine data og omsætter dine statistikker til nem og overskuelig infografik, så du får et hurtigt overblik over data.

Skal du have flere henvendelser fra din hjemmeside? Tag fat i Helle og få mere at vide nu.

+45 2814 7845
helle@gammelbys.dk