For at omdanne de besøgende til leads, skal hjemmesiden indeholde dét, dine potentielle kunder leder efter og svare på deres spørgsmål – den skal opfylde brugernes søgeintention.

Indholdet skal kvalificere dig som en attraktiv samarbejdspartner, og hjemmesiden skal give et tydeligt billede af, hvad du kan levere, og hvordan du adskiller dig fra konkurrenterne.

Design, layout og struktur skal gøre det nemt for dine besøgende at finde det, de leder efter – og skabe et flow, der understøtter dit formål med siden.

Vi udvikler alt indhold til din hjemmeside – video, visualiseringer, billeder, søgemaskineoptimerede tekster, infografik og illustrationer, og vi designer hjemmesiden, så den matcher virksomhedens visuelle identitet og skaber kontinuitet og sammenhæng mellem dine forskellige platforme og kanaler.

SEO trækker de rigtige besøg ind på hjemmesiden

Vil du have mere trafik på din hjemmeside? SEO (søgemaskineoptimering) sikrer dig en god placering på Google, så du bliver synlig for de personer, der efterspørger dine produkter eller ydelser. Den gode placering er et af de parametre, der trækker relevant trafik til hjemmesiden.

Omdrejningspunktet for vores søgemaskineoptimering er et CMS (ofte WordPress), hvor den tekniske platform er søgemaskineoptimeret.

Vi udfører søgeordsanalyser og research. Ud fra resultaterne opbygger vi en intuitiv navigation og skriver godt og velstruktureret indhold. Vi bygger den interne linkbuilding og skriver metadata efter gældende standarder. Det kombinerer vi med at trække trafik ind til hjemmesiden via andre kanaler.

SEO er aldrig en afsluttet opgave, men en proces, hvor vi løbende overvåger og optimerer hjemmesiden.

“Vi har fået markant flere henvendelser, efter den nye hjemmeside blev publiceret. Det var det helt rigtige valg at vælge jer frem for kun at have sin egen marketingansvarlige. Jeg kan slet ikke finde noget at være utilfreds med! Når jeg melder retur til jer, sker der noget med tingene!”

Hans Jørgen Lynggaard
Direktør hos ROB-EX A/S

Vi holder liv i din hjemmeside med en on demand-aftale

Når du ikke altid at få de seneste nyheder, produktbeskrivelser og nye medarbejdere på hjemmesiden? Med en on demand-aftale holder vi hjemmesiden opdateret med aktuelt indhold og tekniske opdateringer. Vi rådgiver om optimeringsmuligheder og giver dig inspiration til fortsat udvikling af siden.

Gbys_web_blog_rs_190429_vers_94

Data er grundlag for alt, hvad vi gør

Vi analyserer løbende trafikken på din hjemmeside med forskellige værktøjer, så vi ikke arbejder i blinde, men har helt styr på, hvilke tiltag, der virker, og hvor vi skal optimere. Du kan selv følge udviklingen og resultaterne fra hjemmeside, sociale medier og kampagner gennem live, online rapporter.

Skal du have flere henvendelser fra din hjemmeside? Tag fat i Helle og få mere at vide nu.

+45 28 14 78 45
helle@gammelbys.dk