Innovation Factory – Hvem, hvad og hvordan?

Microsoft driver tre centrale marketing engines i Western Europe – en af dem er Digital Demand Generation og går under overskriften Innovation Factory.

Det er Microsoft, der nominerer partnere til programmet, så hold øje med din inboks og se, om du er blandt de udvalgte. Programmet har til formål at drive mere salg til din forretning gennem digital marketing og tager udgangspunkt i dine services indenfor Modern Workplace, Azure og Dynamics 365.

Vi er dit lokale team

Innovation Factory er udviklet af det hollandske bureau, Make Marketing Magic, så det er dem, der står bag koncept og content til de kampagner, du får mulighed for at køre.

Eksekveringen sker lokalt, og Microsoft valgt os hos Gammelbys som bureau i Danmark og Norge. På den måde sikrer Microsoft, at du altid har en lokal samarbejdspartner, der forstår din forretning og dit markeds specifikke dynamikker.

Når vi eksekverer for dig, er der rum til at rette til, så e-bog, blogindlæg og annoncer kommer til at matche jeres design og kommunikere jeres forretning ud mod slutkunderne.

I de tre måneder, kampagnen kører, er vi din faste samarbejdspartner på at kickstarte marketing og leadgenerering.

Gammelbys er it-branchens a-kæde

Microsoft har valgt Gammelbys til at eksekvere Innovation Factory i Danmark, fordi vi har arbejdet med Microsoft-partnere, siden før Microsoft købte Navision, og før der overhovedet var nogen, der havde tænkt på at sende it i skyen.

Vi er i al beskedenhed it-branchens a-kæde og har altid været top dedikerede til at servicere it-virksomheder på marketing-fronten. Vi har udviklet alt fra SoMe-strategier og content-kalendere til branding-projekter og PR-indsatser for jer i mange år – og nu står vi også klar til at få jer godt i gang med Microsofts Innovation Factory-program.

Så når du har modtaget din nominering med din kontakt hos Microsoft (og måske endda talt med jeres distributør om, hvad de kan bakke op om på marketingfronten), står vi klar til at sparke kampagnen godt i gang og sætte (endnu mere) fut under din digitale marketing!

Regitze kan svare på dine spørgsmål 

Er du nomineret til Innovation Factory-programmet og har du spørgsmål (hånden på hjertet: Det har de fleste …), er det Regitze du skal have fat i. Hende fanger du på:

regitze@gammelbys.dk
+45 53 50 27 67
Vores medarbejder Regitze