Dine kunder kvalificerer sig selv online, før de kontakter dig

Dine kunder kvalificerer sig hele 88% (McKinsey) hen i købsprocessen, før de kontakter dig. De googler dig for at finde ud af, om du kan løse de problemer, de står med lige nu. Derfor er du  nødt til at styrke din online tilstedeværelse og synlighed, så din virksomhed er til stede dér, hvor dine kunder er – med det rette budskab i det rette øjeblik. Det kan fx være i form af online annoncering på sociale medier, nyhedsmedier og Google.

Gammelbys, marketing automation og ActiveCampaign — en perfekt kombi. Vi har siden 2017 implementeret marketing automation systemer og software bygget på ActiveCampaigns platform. Vi har dedikeret os til ActiveCampaign, fordi de tilbyder høj value-for-money, et intuitivt interface og et featuresæt, der matcher små og mellemstore B2B-virksomheder helt perfekt. Gammelbys er ActiveCampaign partner, og vores marketing automation konsulenter er all-in på at levere resultater til dig.

ActiveCampaign — et temmelig validt alternativ til Hubspot, Mailchimp og SharpSpring

Med marketing automation kan du måle effekten af din marketingindsats og se, hvilke marketingaktiviteter og -kampagner, der virker bedst. Du kan dokumentere værdien af indsatsen, og du får et effektivt redskab til at prioritere og målrette kommende aktiviteter og kampagner.

ActiveCampaign er en løsning, som er ret ukompliceret at komme i gang med og er nemt og intuitivt at anvende i dagligdagen. Med ActiveCampaign kan I bruge jeres penge og kræfter på at skabe relevant content i stedet for at smide alle pengene efter licenser.

“Gammelbys har været en meget værdifuld strategisk partner for os i forbindelse med implementering af marketing automation-løsningen SharpSpring. Som alle andre kunder har vi nogle særlige behov. Gammelbys har hurtigt forstået vores forretning og derved givet os en værdifuld sparring og fundet løsninger, som vi ikke selv havde tænkt.”

Torben Stigaard
Partner hos Plandisc

Få en live demo af ActiveCampaign

Vil du have en demonstration af, hvordan vores marketing automation software virker, og hvordan I kan bruge marketing automation i jeres virksomhed?

Opbyg og fasthold relationer til kunder og leads med nyhedsbreve

Med et velgennemtænkt og veldisponeret nyhedsbrev opbygger og fastholder du gode relationer til kunder, leads og samarbejdspartnere. Dit nyhedsbrev bliver åbnet af modtagerne, når indholdet er relevant og fængende.

Det er helt op til dig, hvor meget eller hvor lidt vi skal på banen for at gøre dit nyhedsbrev til en god forretning. Vi kan stå for alt fra den overordnede planlægning til udvikling af skabelon, tekstproduktion, opsætning, udsendelse og måling af modtagerens interesse og aktivitet.

Replikant

Der er gode kunder og så er der drømmekunder – altså dem, du meget gerne vil have flere af. Dem, der lægger gode penge, har gode opgaver og i det hele taget går godt i spænd med din virksomhed.

Hvordan finder man flere af lige præcis de kunder? Og hvis du gør – hvordan får du så fat i dem?

De spørgsmål kan vores Replikant-løsning svare på.

Vil du vide mere om online marketing, så er det Nicoline, du skal have fat i.

+45 92 82 02 03
nicoline@gammelbys.dk