Video virker

Show it, don’t tell it! Levende billeder gør dine budskaber levende og engagerer dit publikum. Du kan fortælle historier, som adresserer din målgruppe i alle faser af købsprocessen på en kreativ måde og fanger deres opmærksomhed. Og det er ikke kun dine kunder, der fanges ind af video – sociale medier er også vilde med levende billeder og prioriterer opdateringer med video.

Godt video-content starter med et godt storyboard, hvor vi sætter struktur på din historie. Vi skriver også manuskriptet, filmer, klipper og sætter lyd og undertekster på. Video kan være case-videoer, employer branding-videoer, demoer og alt det ind i mellem.

Visualiserede budskaber er nemmere at fordøje

Processen for visualiseringer er den samme som med video-produktion, her tegner og fortæller vi dit budskab i stedet for at filme det. Vi samarbejder med Visuals by Innovation Lab, som gør storyboardet levende med en personlig streg, der matcher din virksomhed. Visualiseringer fås i mange former og prisklasser, og dit valg afhænger af formålet med visualiseringen.

Infographic animation

Med små infografik-videoer, kan du hurtigt få formidlet dine budskaber på en iøjnefaldende måde, så de ikke forsvinder i nyhedsstrømmen.

Explainer animation

Forklar dine produkter og ydelser på en letforståelig og overskuelig måde, så din målgruppe forstår præcis, hvad du tilbyder, og hvorfor de skal kontakte jer.

Interview-video

Få sat ansigter på dine budskaber i interview-videoer med dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere i fokus.

Case-video

Præsenter dine gode cases og referencehistorier, så din målgruppe kan se dine produkter eller ydelser i spil.

Stemningsvideo

Fang stemningen fra en event, en konference eller lignende, og inviter din målgruppe med indenfor, så de kommer helt tæt på hvem I er, og hvad I kan.

Lad os hjælpe jer videre 

Sælg bedre med levende billeder. Tag fat i Lea og hør hvordan!

lea@gammelbys.dk
+45 53 37 61 81
Gbys_web_medarbejder_lea_AM_190429_vers1