Danmarks førende SharpSpring-bureau

Som det første bureau i Danmark valgte vi i 2017 SharpSpring som vores foretrukne marketing automation platform. Gammelbys er i dag platincertificeret SharpSpring-partner – en status vi har opnået for vores viden og erfaring med platformen, samt antallet af virksomheder, vi dagligt håndterer SharpSpring-løsninger for.

Du får derfor adgang til erfarne konsulenter, der kender platformen og samtidig insisterer på at udfordre din inbound strategi. Vi er nemlig først og fremmest kommunikationskonsulenter, som dag og nat tænker og drømmer om lead-generering, kunderejser og konvertering gennem skarpt content.

Sharpspring

Gammelbys har været en meget værdifuld strategisk partner for os i forbindelse med implementering af marketing automation-løsningen SharpSpring. Som alle andre kunder har vi nogle særlige behov. Gammelbys har hurtigt forstået vores forretning og derved givet os en værdifuld sparring og fundet løsninger, som vi ikke selv havde tænkt.

Torben Stigaard
Partner hos Plandisc

Læs, hvorfor du skal vælge SharpSpring

SharpSpring er en full featured marketing automation løsning, der indeholder alt, den mindre eller mellemstore B2B-virksomhed behøver. I forhold til Hubspot, Pardot og andre velkendte marketing automation løsninger tilbyder SharpSpring samme brede featuresæt. Priser og vilkår matcher de små og mellemstore virksomheder, vi hver dag leverer kommunikations- og marketingydelser for.

Løsningen er baseret på en enkel og intuitiv platform. I SharpSpring bygger du landingsider, formularer og kampagne e-mails og sætter dem sammen i workflows – helt uden brug af kode. Værktøjet tilbyder logisk designede features. Ram alle dine leads med målrettede og tilpassede budskaber, baseret på de oplysninger, SharpSpring indsamler om leadet og dets adfærd.

En af de vigtigste styrker ved marketing automation er, at du kan måle, hvor godt dit indhold fungerer i forhold til din målgruppe. I SharpSpring kan du let se præcis, hvor godt dine landingsider, e-mails, knapper og formularer fungerer i forhold til dine målsætninger. Virker de ikke som forventet, laver du dem bare om.

SharpSpring giver dine sælgere overskuelig og værdifuld viden om virksomhedens nuværende og fremtidige kunder. Se hvad hvert enkelt lead læser, klikker på, downloader og interesserer sig for, i en enkel og overskuelig tidslinje, og brug den viden til at ramme leadet med det helt rigtige budskab, når tiden er inde. Hvis du vil, kan du anvende SharpSprings indbyggede CRM-system til at holde styr på virksomhedens salgsemner og muligheder. Hvis ikke, integrerer vi i stedet SharpSpring med jeres nuværende CRM-system – samt en lang række andre systemer – så du får en løsning tilpasset dit behov.

Få en gratis demo af SharpSpring

Om du er helt ny indenfor inbound marketing eller ekspert med ønske om at benchmarke SharpSpring med en løsning, du i forvejen kender – det er helt fint med os. Vores konsulenter er altid klar til en uforpligtende snak om marketing automation og en demonstration af SharpSpring-platformen.

Sidder du i nærheden af os, kommer vi gerne forbi, og ellers viser vi dig SharpSpring over skærmen.

Sådan får vi din SharpSpring-løsning på skinner

Vi leverer som udgangspunkt en nøglefærdig SharpSpring-løsning til dig. Det omfatter opsætning af systemet til jeres virksomhed og integration til jeres website med eksisterende formularer og e-maildomæne.

Vi integrerer typisk også SharpSpring med din virksomheds sociale medier, Google Ads konto og CRM-system – hvis altså ikke du foretrækker SharpSpring indbyggede CRM-system. Anvender du andre online-værktøjer, du gerne vil integrere, kigger vi sammen med dig på mulighederne.

Vi får dit visuelle fundament på plads i SharpSpring. Ud fra jeres visuelle identitet bygger vi skabeloner, I kan bruge til at bygge landingsider, formularer og e-mails, så I er klar til selv at gå i gang at skabe indhold, hvis I har mod på det. Herfra er det helt op til jer, hvor meget af jeres inbound og marketing automation indsats, I selv vil stå for. Vi kan for eksempel hjælpe med følgende:

  • oplæring, træning og sparring i SharpSpring platformen
  • workshops i opbygning af personaer, kunderejser, drip kampagner, salgstræning osv.
  • content produktion, fra nyhedsbreve over e-bøger, blogindlæg, cases, videoer, white papers til nøglefærdige kampagneflows inklusiv annoncering.

Gammelbys er meget mere end SharpSpring

Har du brug for at få lagt strategien og eksekveret den efterfølgende, eller bare for at få skrevet den helt skarpe kundecase?

Gammelbys er et klassisk bureau med en bred palette af kommunikations- og marketingydelser – fra branding af din virksomhed til pressemeddelelser, casehistorier, kampagner, video, SoMe og hjemmesider.

Uanset om du skal have udviklet en helt ny strategi eller blot et konkret stykke content, kan vi garanteret give dig det, du behøver. Her på vores hjemmeside kan du læse, hvordan vi leverer værdi til vores kunder.

Få et overblik over vores ydelser her.