Beregn hvad du samlet set betaler for en ny kunde i dag.

Beregn her

I rigtig mange virksomheder knokler salg rundt ude i marken eller ved telefonen (og på Teams/Zoom/Hangout osv.) for at sælge én til én.

Det kan gøres langt mere effektivt ved at koble marketings indsatser effektivt ind i salgsprocessen og digitalisere ens afsætning.

Her i huset ved vi, det kan betale sig. Hvis du udfylder beregneren ovenfor, kan vi endda vise dig, hvordan business casen i at have en effektiv marketingmaskine koblet på formodentlig hænger rigtig godt sammen.

Hvis du ikke selv har ressourcerne, står vi klar til at drifte din marketingmaskine  og tage fuldt ansvar for jeres lead-generering, så I ikke skal gøre andet end at følge op.

Vi lægger strategien, sikrer at fundamentet spiller og søsætter relevante aktiviteter – online og offline –  der giver jer de bedste resultater på både lang og kort sigt.

Vores prioritering og eksekvering af jeres marketingindsats er baseret på mange, mange års erfaring og en solid, databaseret indsigt i effekten af alle former for aktiviteter.

Det hele sker så effektivt, at I bare skal ringe til de potentielle kunder, vi sammen har vurderet har vist interesse nok for jer.

Og når vi siger potentielle kunder, er det med tiden mennesker i den anden ende, der er så klar til at tale med jer, at de lige så godt kunne have ringet til jer af sig selv.

Klik her og få overblikket over, hvad det reelt koster jer at lande en ny kunde i dag*

Hvis det ser ud som om, det kan gøres mere effektivt gennem en solid marketingmotor, ta’r vi fat i dig for at få en snak – så er du advaret 😉

*Du kan fint sjusse dig igennem at udfylde – beregneren giver dig et fint fingerpeg alligevel. Jo mere eksakte data, du fylder ind, jo mere præcis beregning får du retur #notrocketscience