MORTEN
LETH JACOBSEN

Lidt om Morten

Måske er jeres virksomhed i fuld gang med at skifte forretningsstrategisk retning, erobre nye markeder og bearbejde nye kundesegmenter? Måske kører hverdagen bare derudaf – mens jeres website er sakket bagud af dansen, og I har mistet retning og sammenhængskraft i jeres kommunikation? Eller måske mangler I nogen, der kan spotte de gode historier og se det kommercielle potentiale i det, der for jer er hverdag?

Morten spænder over hele paletten. Lige fra at udvikle jeres (nye) kommunikationsstrategi, bringe jeres website up to speed og gentænke jeres samlede kommunikationsindsats og tilgang til markedet – til den daglige, operationelle og vedholdende indsats med at omsætte strategi og gode intentioner til planer og konkrete aktiviteter, der skaber resultater og bringer jeres forretning i den ønskede retning.

Som uddannet eksportingeniør og retoriker, og med års erfaring fra bureau og som kommunikationschef, gennemskuer Morten komplekse produkter, markeder og konkurrentforhold og transformerer det hele til slagkraftig, logisk og effektiv kommunikation, pakket skarpt ind i koncepter og kreativitet.

Og Morten skriver – på dansk og engelsk – så køerne vender hjem, og duggen driver ned ad væggene! (Bonus-info: Morten er en anerkendt forfatter med flere bogudgivelser bag sig.) Med sine skarpe og kreative tekster formidler Morten kernen i jeres produkter og ydelser, så I positionerer jer på den ønskede måde over for jeres kunder.

Mangler jeres kommunikation et skud kommerciel kreativitet, der kan bidrage til forretningens bundlinje? Kontakt Morten på morten@gammelbys.dk eller 31 23 30 50.

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024