Stærk brand identitet

Der er andre, der kan det samme som dig.

Et stærkt brand er noget af det vigtigste overhovedet, hvis du skal kunne gøre dig synlig i markedet, øge forståelsen af dit produkt og trænge gennem støjen med en klokkeklar og højlydt fortælling om dig og din virksomhed.

Hos os bruger vi arketyper til at definere din position i markedet effektivt og til at gøre historien om dit produkt klar og entydig.

Når vi finder en arketype for en virksomhed, finder vi den måde, virksomheden lettest og med størst gennemslagskraft kan fortælle, hvem virksomheden er, hvad den står for, og hvordan den kan løse et problem.

“Gammelbys kunne se, hvem vi var allerede før vi selv rigtigt vidste det. Den brandfortælling og de tekster, de skabte til os i den spæde start, harmonerer perfekt med den virksomhed, vi er nu – 4 år senere.”

Michael Frandsen, Microsoft MVP og stifter af Mugato
BLOGPOST
BLOGPOST
SERVICE

Arketyper i branding

Arketyper i branding er et fantastisk værktøj til at fortælle om din virksomhed som en person eller som genkendelig karakter, der tydeligt viser, hvem din virksomhed er. Det gør det muligt for jer at skabe en dybere emotionel forbindelse med dine kunder – både dem, du har, og dem, du gerne vil have. Selv om du er i B2B, er dine kunder stadig mennesker, og hvis du formår at fremstå konsistent, entydig og klar med en skarp personlighed, ved dine kunder altid, hvad de kan forvente fra dig.

Arketypeteorien stammer fra den schweiziske psykolog Carl Jung og fortæller, at vi som mennesker har en tendens til at forstå alting gennem symboler. Han identificerede tolv universelle arketyper, som gælder til alle tider og i alle kulturer, og hver af disse har sin egen markante identitet med særlige karakteristika, værdier, holdninger og adfærd. Arketyper resonerer dybt i ethvert menneskes psyke, og det er derfor, det gør brand-fortællinger baseret på arketyper så stærke.

Vil I fremstå cool, som I er?

Så skal du tage fat i Mette på

Gbys_medarbejder_mette

Mette Gammelbys

CEO

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024